Promena

odakle tebi da je on propalica?fala fin covek 4 punks

u stvari, potpuno si u pravu
on je jedna fina, mekana zivotinja, siroke duse i jos sireg tela, nacitan, elokventan i inteligentan, pun ljubavi ( za citav zenski rod :lol:) i razumevanja (najvise spram samog sebe :malav:), sirokogrud i nesebican (poklonice ti bez pitanja svih svojih 20 cm i siroki kojotski ugriz za dupenece), spreman da salje ponocne rodjendanske smsove, da donese lokvanje na dejt u sred decembra, da te priusti oralni sex ispod stola u eminetnoj niskoj kafani, da ti pozajmljuje svoje knjige, iako ne zna da li ces ih vratiti...ma, prosto dusa od coveka :heart:
valjda sam zato i tako slaba na njega :zaljubljena:

bih, rado. samo neka mi da neku dobru ideju i koristan savet.

na primer, rado bih prestala da pusim i pocela bih da treniram ako bi me muskarac podstakao na to...a ne prislio...naucila bih francuski, ako bi on bio francuz...mislim da je sve to korisno i podsticajno....ne bih pocela da se drogiram ili da orgijam ili ne bih nabudzila silikone..fuj odvratno..:P

bih, rado. samo neka mi da neku dobru ideju i koristan savet.

na primer, rado bih prestala da pusim i pocela bih da treniram ako bi me muskarac podstakao na to...a ne prislio...naucila bih francuski, ako bi on bio francuz...mislim da je sve to korisno i podsticajno....ne bih pocela da se drogiram ili da orgijam ili ne bih nabudzila silikone..fuj odvratno..:P
:lol:

Back