Promena

Da li biste se promenile radi muskarca bilo fizicki ili karakterno?

Ne.. ako ni ja sama ne zelim da se menjam ~~~~

- - - - - - - - - -

Ako recimo sam svesna da mi nesto ne valja....
a iz nekih razloga se nisam uhvatila u kostac s tim ranije.... i on me za to kritikuje.
Pristala bih da uradim sta je potrbno da se promenim.... uz njegovu pomoc , naravno :flert:

Kad bi se zbog nekoga promenila, a ne zbog toga sto imam potrebu da se menjam...izdala bih sebe, a tako i tog nekog, ko, pretpostavljam..treba da me voli...dakle, odgovor je ne
menjam se kad imam potrebu da se promenim...

i mali muzicki intermecco..ima veze sa temom :lol:

Ne.. ako ni ja sama ne zelim da se menjam ~~~~

- - - - - - - - - -

Ako recimo sam svesna da mi nesto ne valja....
a iz nekih razloga se nisam uhvatila u kostac s tim ranije.... i on me za to kritikuje.
Pristala bih da uradim sta je potrbno da se promenim.... uz njegovu pomoc , naravno :flert:
A ako se radi o tvojoj crkvi ( da to batalis ) ?:think:

ja bas volim da ugadjam.svojevremeno sam prestala da stavljam minival i da se farbam svakog meseca u drugu boju zarad ljubavi
zbog iste sam i teska srca prihvatila zenstveniju garderobu.dugo sam sakrivala telo presirokim majicama i kosuljama i muskim farmerkama.
sigurna sam da bih recimo da sam pusac,da dragome smetaju cigare,ostavila pusenje.
ili da volim da cugam,pa da mi skrene paznju na to da bih povela racuna
ako se ne menjamo zarad ljubavi,kako cemo biti bolji?
naravno ne bih nikad pristala da mi odredjuje prijatelje,ili da pokusava da mi menja karakter.ali neke stvari,koje idu nama u prilog treba poslusati

Poslednja izmena:

Verovatno...posebno ako su u pitanju mane koje i meni samoj negde smetaju...prija mi kada me ljubav pogura napred...
Fizicke nedostatke moram da izuzmem jer...takva sam kakva sam ali ove vezane za karakter...pa ne bi mi smetalo ako bi bilo receno pazljivo...narocito ako znam da me voli i da mi zeli najbolje.

što očekuješ da te neko ubedi ?
nema ništa od toga ako misilš da će neko da te ubedi
sama sebe treba da ubediš

meni to samoubedjivanje što se cigareta tiče, ne polazi za rukom nikako...:lol:

btw..a i oni koji ni zbog koga i ni zbog čega ne žele da se menjaju jednostavno su dosadni...:mrgreen:

Jedna je stvar promeniti neku naviku ili nesto u ponasanju sto muskarcu smeta ili ga ugrozava.
To su kompromisi koje ne cinimo samo muskarcu vec bliznjima. A i nama ide u prilog.
Mogu ponesto promeniti i sto se tice spoljasnjeg izgleda, ali samo ako se to i meni dopada.

Ako muskarac ocekuje vece promene izgleda ili ponasanja, promenila bih muskarca. (ili on mene)

Back