Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti reputacija za ovaj post da se oraspoložiš i jedan CMOK!Nervozna sam jer mi direktor ne da dnevnice koje treba da mi da!
Pa mora da trpi forum!
Bas sam nesto na coskove danas!
Iskreno, ne znam da li bih uradila ijednu od operacija, a bolna tacka mi jesu grudi, kao jos nekima ovde hm hm znaju on je li, ali kad sam videla Severinu, i Cecu, i jos neke, i .... sta znam - ipak ne bih jer sam ja jedna velika kukavica u sutini i veoma zabrinuta za svoje zdravlje
A ako nisam zdrava, nikako ne mogu biti srecna
Dobile ste mogućnost da vam na vrhunskoj klinici za plastičnu hirurgiju potpuno besplatno izvrše operaciju.
Šta bi ste to promenile na sebi?
i ti bi..?![]()
i ti bi..?
misiiim....
nisi zadovoljna sa velicinom...![]()
Dobile ste mogućnost da vam na vrhunskoj klinici za plastičnu hirurgiju potpuno besplatno izvrše operaciju.
Poenta je da se tebi svidja a za druge je manje vazno.Osecaj nije isti vec je bolji,a bol prodje jer je to priroda lepo uredila da ti nesto u glavi stalno sapuce:Zaboravi,zaboravi..Kao i porodjajne bolove.Hm...da mi nije frka od anestezije i da ne znam koliko je bolan post operacioni deo (sa sve prilagođavanja na strano telo u sebi)...verovatno bi podigla grudi... Ali onda se mislim da li bi osećaj bio isti, da li je sve to vredno tolikog bola i novca...pa se pogledam u ogledalo i kažem sebi "Ma super su i ovakve! Kome se ne sviđa, nek nađe bolje!"![]()
....jel' od svinje?prodajem bubreg...
ja bih malo povecala penis...
moj naravno...