promena

:D radi se o tom kako bi vi to doziveli....nekako mislim da svi mi imamo neke stilove i mislim da bih ja bila sumnjicava ukoliko bi mi partner odjednom pokazao neku veliku promenu u stilu....

Nisam sigurna...recimo, meni je skroz normalno da vidim nesto na tv, filmu i pozelim da isprobam sa partnerom...cesto su to neke stvari koje nisu " uobicajene skole "...ne moram nista da govorim...osvezenje i inovacije su dobrodosle...i vremenom i to postane dosadno...:confused:..onda trazis opet nove inspiracije, iako se sve zasniva na dobro ukombinovanim varijacijama na zadatu temu sa raznim zacinima...prste da polizes...:mrgreen:

e gledala sam neki dokumentarac na tv...ziveli su godinama u braku, imali solidan sex da bi ona saznala da je on mazohista....nasla mu je opremu...pokusala je da mu bude gospodarica ali jednostavno zena nije imala u sebi te sklonosti...za malo im se brak raspao ali je ona presla preko svega i zna da on povremeno ide na seanse....kod kuce i dalje imaju klasican sex.....

navikli ste da pored sebe imate osobu koja je puna inicijative u sexu i od jednom, desava se suprotno....zeli da vam se prepusti....
ili obrnuto....uglavnom pasivan partner prerasta i pokazuje zelju za inicijativom.....
pitanje glasi...hocete li biti iznenadjeno-sumnjicavi i nece vam prijati nagla promena ili cete prihatiti sa odusevljenjem nove uloge u sexu....????
imal ko iskustva u tome?????

Iskreno nemam, uvijek sam ja taj koji je aktivan i cijelu stvar pokrecem, umorim se od toga, te ja licno zahtjevam da mi se partnerka aktivira da ona trazi od mene a ne ja uvijek od nje...Smor je stalno insistirat i pokretat jer kao da ja to ne trazim,pokrecem, navaljujem :D, ne bi ni doslo do toga, jednostavno kao da osoba nije bas seksualne prirode,dovoljno joj jednom mjesecno sto mene izludjuje :otkacio:! Pa tak ja sam taj koji strasti pokrece i ne svidja mi se bas to ....! Mrzim pasivu kako u zivotu a posebno se uzasavam nje u seksu.....:thumbdown:

Iskreno nemam, uvijek sam ja taj koji je aktivan i cijelu stvar pokrecem, umorim se od toga, te ja licno zahtjevam da mi se partnerka aktivira da ona trazi od mene a ne ja uvijek od nje...Smor je stalno insistirat i pokretat jer kao da ja to ne trazim,pokrecem, navaljujem :D, ne bi ni doslo do toga, jednostavno kao da osoba nije bas seksualne prirode,dovoljno joj jednom mjesecno sto mene izludjuje :otkacio:! Pa tak ja sam taj koji strasti pokrece i ne svidja mi se bas to ....! Mrzim pasivu kako u zivotu a posebno se uzasavam nje u seksu.....:thumbdown:

hoces da kazes da ako bi ti se partnerka iz pasive prebacila u aktivu, nista ne bi pitao i uzivao bi uz "boli me uvce" osmeh....ali, ukoliko bi bilo obrnuto, otkacio bi????....:hahaha:
ako ti se to desilo, jesi li bio zatecen ili si to glatko prihvatio?????

jer kad Gazdarica pojede bananu desava se neverovatna promenaaaa!!!:D

nije valjda da ne znas da se igras sa dominacijama???
nikad ne bi zavrsila glumu....:confused:
Znam, ali me ne privlaci... Bar ne kad je u pitanju muskarac koji me јebe...

Mimo toga, imam roba vec sedam godina... Vidim se sa njim povremeno, kad nemam pametnijeg posla... Ili kad hocu da ga pokazem nekoj drugarici...:lol:
Ali, s njim nemam seksualne odnose...

Znam, ali me ne privlaci... Bar ne kad je u pitanju muskarac koji me јebe...

Mimo toga, imam roba vec sedam godina... Vidim se sa njim povremeno, kad nemam pametnijeg posla... Ili kad hocu da ga pokazem nekoj drugarici...:lol:
Ali, s njim nemam seksualne odnose...

fin odgovor ..iscrpan nema sta!!!:D
samo nastavi da budes jebana...musko i treba da bude dominantno!!:mrgreen:

hoces da kazes da ako bi ti se partnerka iz pasive prebacila u aktivu, nista ne bi pitao i uzivao bi uz "boli me uvce" osmeh....ali, ukoliko bi bilo obrnuto, otkacio bi????....:hahaha:
ako ti se to desilo, jesi li bio zatecen ili si to glatko prihvatio?????

E uvijek glatko to prihvatim, ne pitam, jer se ne smaram s tim, ono pukne je i meni bude dobro, ono bas super ja bude odradjen ili obradjen :D! To mi se svidja i lagano mogu da popijem pivo, u suprotnom ne bi izludio, jer sam navikao da pokrecem stvari, pa kada ona to ucini meni se svidja dodatno se uzbudim, jer u seksu volim i da dominiram i da budem potlacen :D!

navikli ste da pored sebe imate osobu koja je puna inicijative u sexu i od jednom, desava se suprotno....zeli da vam se prepusti....
ili obrnuto....uglavnom pasivan partner prerasta i pokazuje zelju za inicijativom.....
pitanje glasi...hocete li biti iznenadjeno-sumnjicavi i nece vam prijati nagla promena ili cete prihatiti sa odusevljenjem nove uloge u sexu....????
imal ko iskustva u tome?????

Mislim necu biti sumnjicav ali se obicno prijatno iznenadim..samo pomislim da su dobri filmovi posle 12:lol:

Back