gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad nek uživa u analnom sexu sa drugima. Ko mu je kriv što te nije čuvao.
Budala!![]()
e izvini...a otkud ti znas kako je njemu sada?![]()
radi se o tom kako bi vi to doziveli....nekako mislim da svi mi imamo neke stilove i mislim da bih ja bila sumnjicava ukoliko bi mi partner odjednom pokazao neku veliku promenu u stilu....
Sve moze dok ne trazi da ja budem dominantna...
svi idu na povremene na seanse van kuce))
onaj ko ne ide ...pa....taj jedini/a moze da se pohvali...
navikli ste da pored sebe imate osobu koja je puna inicijative u sexu i od jednom, desava se suprotno....zeli da vam se prepusti....
ili obrnuto....uglavnom pasivan partner prerasta i pokazuje zelju za inicijativom.....
pitanje glasi...hocete li biti iznenadjeno-sumnjicavi i nece vam prijati nagla promena ili cete prihatiti sa odusevljenjem nove uloge u sexu....????
imal ko iskustva u tome?????
Iskreno nemam, uvijek sam ja taj koji je aktivan i cijelu stvar pokrecem, umorim se od toga, te ja licno zahtjevam da mi se partnerka aktivira da ona trazi od mene a ne ja uvijek od nje...Smor je stalno insistirat i pokretat jer kao da ja to ne trazim,pokrecem, navaljujem, ne bi ni doslo do toga, jednostavno kao da osoba nije bas seksualne prirode,dovoljno joj jednom mjesecno sto mene izludjuje
tkacio:! Pa tak ja sam taj koji strasti pokrece i ne svidja mi se bas to ....! Mrzim pasivu kako u zivotu a posebno se uzasavam nje u seksu.....
![]()
Znam, ali me ne privlaci... Bar ne kad je u pitanju muskarac koji me јebe...jer kad Gazdarica pojede bananu desava se neverovatna promenaaaa!!!
nije valjda da ne znas da se igras sa dominacijama???
nikad ne bi zavrsila glumu....![]()
Znam, ali me ne privlaci... Bar ne kad je u pitanju muskarac koji me јebe...
Mimo toga, imam roba vec sedam godina... Vidim se sa njim povremeno, kad nemam pametnijeg posla... Ili kad hocu da ga pokazem nekoj drugarici...
Ali, s njim nemam seksualne odnose...
hoces da kazes da ako bi ti se partnerka iz pasive prebacila u aktivu, nista ne bi pitao i uzivao bi uz "boli me uvce" osmeh....ali, ukoliko bi bilo obrnuto, otkacio bi????....
ako ti se to desilo, jesi li bio zatecen ili si to glatko prihvatio?????
navikli ste da pored sebe imate osobu koja je puna inicijative u sexu i od jednom, desava se suprotno....zeli da vam se prepusti....
ili obrnuto....uglavnom pasivan partner prerasta i pokazuje zelju za inicijativom.....
pitanje glasi...hocete li biti iznenadjeno-sumnjicavi i nece vam prijati nagla promena ili cete prihatiti sa odusevljenjem nove uloge u sexu....????
imal ko iskustva u tome?????
a zar se ne priupitas odakle sad ta promena????...
i ne mora biti duga veza....