- Poruka
- 34.204
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovodis zene u podredjenu poziciju?Do onih koje im muskarac postavi
zanimljivoNaravno
Jeste takav sam po celom telu
Da li bi se ti promenio zarad nje?Jeste takav sam po celom telu
Ja bih al zbog njih bas ne vredi ne isplati seDa li bi se ti promenio zarad nje?
Znaci, ipak bi?Ja bih al zbog njih bas ne vredi ne isplati se
Takve postoje, Retke su.Ne prave se takve vise bez kalkulacija
Nemam meru, a ni granice, volim promene sve dok su u okviru mojih odluka.Do koje mere ste spremne da menjate svoje zivote?
Ima li granice?
Koje su ako ih ima?
A promene koje te mozda plaseNemam meru, a ni granice, volim promene sve dok su u okviru mojih odluka.
A kakav stav imas prema BAS velikim promenama?Volim red koji imam, volim mnogo toga, način na koji živim i kako veslam u svemu tome. To nije sve moj izbor ali iz života izvlačim ono što mogu.
Čim osetim tračak "mrmot dana" menjam ono što mogu - od tepiha, ukrasnih jastuka, parking mesta, putanje do posla, žanrova knjiga... samo ljude koje volim ne menjam.
Malo začinim ali strah ne osećam.
Pogledajte prilog 1658164
Šta je za tebe velika promena? Ono što je za nekoga velika promena za mene je možda način života, a nekome je nešto sitno, a meni opet nešto što bi me prilično potreslo.A kakav stav imas prema BAS velikim promenama?
Kako se prilagodjavas?
Recimo da nisam osoba koja cesto nesto menja..plasim se promena.Šta je za tebe velika promena? Ono što je za nekoga velika promena za mene je možda način života, a nekome je nešto sitno, a meni opet nešto što bi me prilično potreslo.
Da li ti je selidba velika promena?Recimo da nisam osoba koja cesto nesto menja..plasim se promena.
Recimo da daDa li ti je selidba velika promena?
Scena od pre mesec dana:Recimo da da
Promena sredine, nacina zivota, nov dom, ostavljanje stvari koje sada imam ... ne mislim na ljude..