Isidor**
Elita
- Poruka
- 24.627
Koliko ste u vašoj poslovnoj karijeri do sada promenuli poslova i šta je to što vas navodi da tražite novi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nekih 5-10 kompanija i u jednoj jedno 5-10 pozicija
trazim novi posao kada mi se zelje ne poklapaju sa trenutnom situacijom i zbog losih okolnosti na poslu...bilo to kolege ili finansije...
Nista to nije strasno.Takvo vreme,ako ti se ne svidja na jednom mestu,a drugi pruza bolje uslove,zasto ne bi.a ja mislila samo ja menjam poslove...kad ono ima nas jos nestabilnih.![]()
Do sada dva posla, ovo mi je treći posao.Koliko ste u vašoj poslovnoj karijeri do sada promenuli poslova i šta je to što vas navodi da tražite novi?
Uvek je dobro kada se menja poso.Pogotovu ako se nešto novo uči makar i manja plata bila.Koliko ste u vašoj poslovnoj karijeri do sada promenuli poslova i šta je to što vas navodi da tražite novi?
Tu si u pravu samo kad je ponuda poslova na tržištu velika.Uvek je dobro kada se menja poso.Pogotovu ako se nešto novo uči makar i manja plata bila.
Stalno sam menjao posao, zadnji posao sam počeo 2018. Mene navodi kada radna atmosferaKoliko ste u vašoj poslovnoj karijeri do sada promenuli poslova i šta je to što vas navodi da tražite novi?
Iz ličnog iskustva kao poslodavac, postojeći zaposleni kao da se boje da pitaju " šta je potrebno da učinim da bih bio unapređen". Dok novi kandidati dolaze sa već oformljenim zahtevima.Do sada sam promenio 4 firme.
Uglavnom zbog uslova, jednom i iz ličnih razloga.
Po meni do promena najčešće dolazi jer su firme spremne da više plate nekoga ko dolazi sa strane nego da unaprede i poboljšaju uslove svom zaposlenom.
Ima i toga, nikako ne može biti jednostrana krivica.Iz ličnog iskustva kao poslodavac, postojeći zaposleni kao da se boje da pitaju " šta je potrebno da učinim da bih bio unapređen". Dok novi kandidati dolaze sa već oformljenim zahtevima.