Promena posla

Retko sam radila u struci...
Bukvalno su me poslovi sami nalazili u fazonu: ''Hoćeš-evo ti!'', i umarali su me kad više nije bilo izvora novog znanja.
Od 18. možda nema par dana da nisam radila.
Sad sam u fazonu: ''Imam nešto svoje, svi me pustite!'', ali su izazovi bili mnogo bolji nego to-mirna luka, da radim šta odlično znam;
Baš mi nedostaje turbulencije, da učim stvari od nule i budem dobra u tome... Nedostaje mi naprezanje da budem dobra u nečemu.

Koliko ste u vašoj poslovnoj karijeri do sada promenuli poslova i šta je to što vas navodi da tražite novi?
Do sada dva posla, ovo mi je treći posao.
U prvom poslu se nisam pronašla, prihvatila sam posao da bih nešto naučila raditi.Na drugom je bilo ok, ali mi je dosadilo okruženje i mala zarada.Verujem da će mi i treći posao brzo dosaditi,...pitanje je samo vremena i okolnosti.Ali,...već mi je dosadilo i menjanje poslova i prilagođavanje novom radnom okruženju, tako da je sve pitanje i kako se namesti.

Koliko ste u vašoj poslovnoj karijeri do sada promenuli poslova i šta je to što vas navodi da tražite novi?
Stalno sam menjao posao, zadnji posao sam počeo 2018. Mene navodi kada radna atmosfera
prestane da mi bude prijatna, tj kad me neki šef iznerira, kada propadne firma ili promeni posao
kojim se bavi, a meni ne odgovara....

Do sada sam promenio 4 firme.
Uglavnom zbog uslova, jednom i iz ličnih razloga.
Po meni do promena najčešće dolazi jer su firme spremne da više plate nekoga ko dolazi sa strane nego da unaprede i poboljšaju uslove svom zaposlenom.

Do sada sam promenio 4 firme.
Uglavnom zbog uslova, jednom i iz ličnih razloga.
Po meni do promena najčešće dolazi jer su firme spremne da više plate nekoga ko dolazi sa strane nego da unaprede i poboljšaju uslove svom zaposlenom.
Iz ličnog iskustva kao poslodavac, postojeći zaposleni kao da se boje da pitaju " šta je potrebno da učinim da bih bio unapređen". Dok novi kandidati dolaze sa već oformljenim zahtevima.

Iz ličnog iskustva kao poslodavac, postojeći zaposleni kao da se boje da pitaju " šta je potrebno da učinim da bih bio unapređen". Dok novi kandidati dolaze sa već oformljenim zahtevima.
Ima i toga, nikako ne može biti jednostrana krivica.
Ali razmislite da li je kultura u vašoj firmi takva da podstiče radnike na takvo ponašanje

Back