Promena pola

ne razumem pitanje, ali
mišljenja sam da treba da se stavi samo postolje i onda svako da ima (bar dva) nastavak, znači čkujs i karu, i onda staviš koji hoćeš, zavisno od raspoloženja
menjaš pol na 5 minuta, ako ti je volja
:D

Нашао би се неко паметан да одједном инсталира оба наставка и сам себе кара, што би била пропаст за дркаџије ако се масовно провали фазон... :))))))

Društvo, šta mislite o promeni pola? Imam jednog druagara koji o sebi često mašta kao ženi i privlače ga muškarci više do žena. Da li u takvim situacijama posotje naznake za promenom pola?

O promeni pola ne mislim bas nista.
Ko hoce, neka menja, ko nece-nek ne menja.
Mozda masta, a mozda mu se i pricinjava da masta.
Mozda postoje naznake, ali ne mora biti.
:lol:

On ima 29 godina. Visok je 181 cm. Nema uspeha kod devojaka i počeo je da s eprepušta mašti i došao je do fantazija koje ima.

Ako je on sa 29 godina počeo da fantazira o tome, i u tom kontekstu, to je drugi par opanaka....

Mrzi me sad da kucam i objašnjavam, ali promena pola je druga priča....bila je nekad tema o tome ovde, znam da sam pisao tamo o tome...

Društvo, šta mislite o promeni pola? Imam jednog druagara koji o sebi često mašta kao ženi i privlače ga muškarci više do žena. Da li u takvim situacijama posotje naznake za promenom pola?

To bih pitanje ostavio strucnjacima da oni zakljuce. Ako bi to njega cinilo ispunjenim i srecnim, sto da ne. Njegovo apsolutno pravo. Koliko vidim nauka danas govori da seksualnost nije jasno definisana i da postoje razne nijanse. Cak psihoanaliza govori da smo svi potencijalni i biseksualni.

Mislim sve najgore.

Sto se tice tvog druga, najbolje da poseti strucno lice koje ima iskustva sa takvim slucajevima.
Mozda i nema razloga za promenu.

Послато са E7s уз помоћ Тапатока

Back