Promena pola

Unapred, kao i većina ovde imam stav. Mislim da ne. Trudio bi se da izbegnem da se uopšte dovedem u takvu situaciju ako bi primetio da stvari kreću u neželjenom smeru. Daleko od očiju, daleko od srca. Onda opet mislim, šta ako je ta žena divna osoba kakvu pre u životu nisam susreo, koja mi odgovara, ima iste interese kao ja, smisao za humor, s kojom mogu razgovarati o svemu,....Sve to odbacim jer imam svoj unapred zacrtan stav. Da li je pogrešan? Da li je uopšte pametno o svemu unapred imati stav ili treba ostaviti životu da te iznenadi i donese ko zna šta? Koliko smo mi svi zajedno izgubili i propustili u životu zbog stava.
Bem ga i stav. :zcool:

Mrzim kad ljudi imaju unapred izgrađen nepromenljiv stav o nečemu.
Kao na pr. ne vole punije osobe. I nema veze ako je neka devojka baš takva osoba kakvu je celog života želeo. Ne, okrenuće glavu i odskakutati za nekom motkom koja će da ga hebe u zdrav mozak, jer je rešio da ne voli punije... Primer je, umesto "punije", dopuniti po želji....

Unapred, kao i većina ovde imam stav. Mislim da ne. Trudio bi se da izbegnem da se uopšte dovedem u takvu situaciju ako bi primetio da stvari kreću u neželjenom smeru. Daleko od očiju, daleko od srca. Onda opet mislim, šta ako je ta žena divna osoba kakvu pre u životu nisam susreo, koja mi odgovara, ima iste interese kao ja, smisao za humor, s kojom mogu razgovarati o svemu,....Sve to odbacim jer imam svoj unapred zacrtan stav. Da li je pogrešan? Da li je uopšte pametno o svemu unapred imati stav ili treba ostaviti životu da te iznenadi i donese ko zna šta? Koliko smo mi svi zajedno izgubili i propustili u životu zbog stava.
Bem ga i stav. :zcool:

Reče mi onomad jedan moj drugar Džejms - Golube, nikad ne reci nikad!
Ali nekako mislim da bih radije pristao da kresnem Šimejla pre, nego posle operacije.
Nisam derpe, nego mi to operisno nekako totalno protivprirodno

Kao na pr. ne vole punije osobe. I nema veze ako je neka devojka baš takva osoba kakvu je celog života želeo. Ne, okrenuće glavu i odskakutati za nekom motkom koja će da ga hebe u zdrav mozak, jer je rešio da ne voli punije... Primer je, umesto "punije", dopuniti po želji....

Ma jesi li ti to nama buckica? Zbrisao ti djuvegija sa nekom saragom? I neka je, šta će ti taj kad nema pojma, ne zna da je uvek bolje da ljulja, nego da žulja.

Pored toliko lepih i zgodnih žena, privlačnih, šarmantnih, ne znam zašto bi neki tip kresao muškarca, pa, makar i bivšeg :D

- - - - - - - - - -

Jedan dodatak samo: to što ljudi nešto ne vole, nije zato jer su tako odlučili, već zato što, prosto, ne vole.

Ako nekoga ne privlači punije, tanje, kako god, onda je to dovoljan razlog da neko nekome ne priđe. Mene, npr, ne privlače štrokave i aljkave devojke... Aljkave radne navike, aljkavost u globalu. To ne znači da mora biti tip top neprekidno, ali nemoj doći kao da te poplava izbacila. Takvoj ne bih prišao, sve i da je najkvalitetnija mimo toga.

.....
Ma jesi li ti to nama buckica? Zbrisao ti djuvegija sa nekom saragom? I neka je, šta će ti taj kad nema pojma, ne zna da je uvek bolje da ljulja, nego da žulja.

Ma nije zbrisao, tu je. Vezala sam ja to u podrum na vreme, za svaki slučaj. :rotf:

- - - - - - - - - -

.....
Jedan dodatak samo: to što ljudi nešto ne vole, nije zato jer su tako odlučili, već zato što, prosto, ne vole.

Ako nekoga ne privlači punije, tanje, kako god, onda je to dovoljan razlog da neko nekome ne priđe. Mene, npr, ne privlače štrokave i aljkave devojke... Aljkave radne navike, aljkavost u globalu. To ne znači da mora biti tip top neprekidno, ali nemoj doći kao da te poplava izbacila. Takvoj ne bih prišao, sve i da je najkvalitetnija mimo toga.

Ovo se odnosilo na Kostinu rečenicu da ima unapred izgrađen stav.
Kao kad bi sebi rekao da voliš samo plavuše i tačka. I onda ti se svidi crnka, a ti odeš jer nije plava. Tako nekako...
Naravno, svako ima pravo da mu se nešto ne sviđa ili da ne voli...

21 je vek. Sve znate i sve ste prošli u životu. Vi ste jedna osećajna, tolerantna osoba, građanin/ka sveta reklo bi se. Sve najbolje. Pitanje glasi: da li bi mogli da se zaljubite i seksate s osobom za koju znate da je promenila pol. :zcool:

Seks možda, sve zavisi od plastičara koji je bio zadužen za transformaciju, ybg, teška su vremena, dok za ljubav malo teže, doduše i to zavisi kakav je taj neko kao osoba.

Ma nije zbrisao, tu je. Vezala sam ja to u podrum na vreme, za svaki slučaj. :rotf:

- - - - - - - - - -

Ovo se odnosilo na Kostinu rečenicu da ima unapred izgrađen stav.
Kao kad bi sebi rekao da voliš samo plavuše i tačka. I onda ti se svidi crnka, a ti odeš jer nije plava. Tako nekako...
Naravno, svako ima pravo da mu se nešto ne sviđa ili da ne voli...

Pa, ja i kažem da se unapred izgrađen stav gradi na osnovu nečega :)

Sta treba da ti zavarnici u glavi da odlucis da promenis pol....ebem te zivote sta sve necu doziveti u ovom skaradnom svetu...

Ma puna hrana hormona, antibiotika i ko zna čega.
Kad trudnice jedu takvu hranu, nije ni čudo što im deca još kao fetusi polude.
Kod nas donedavno nije bilo puno takvog mesa, u poslednje vreme sve više i više.
Naravoučenije - kad ti žena zatrudni, a ti lepo kod rodjaka na selo, zakolji svinjče, pa 'rani ženu slaninicom i nema da brineš da će ćerka da ti bije sve u školi i tako brani brata koji voli da igra balet.

Back