Promena pola

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
21 je vek. Sve znate i sve ste prošli u životu. Vi ste jedna osećajna, tolerantna osoba, građanin/ka sveta reklo bi se. Sve najbolje. Pitanje glasi: da li bi mogli da se zaljubite i seksate s osobom za koju znate da je promenila pol. :zcool:

21 je vek. Sve znate i sve ste prošli u životu. Vi ste jedna osećajna, tolerantna osoba, građanin/ka sveta reklo bi se. Sve najbolje. Pitanje glasi: da li bi mogli da se zaljubite i seksate s osobom za koju znate da je promenila pol. :zcool:

Ne bih. I dalje ostaje energija koju ima svaka osoba kojom zraci. Reagujem na vibracije zenskog tela. Nekad zapljusne tako jako cak i na daljinu, sve po rukama siba trnje.

Toliko tolerantan bas i nisam
tooth.gif

Kosta, kakve su ovo teme?
Ghelyon.gif

Odgovor bi bio kategoricno NE, sve do trenutka dok nisam video jednog federa na TV-u koji je promenio pol. E njega/nju bi slatko kresnuo.

Vec sam ga spomenuo u nekoj drugoj temi - izguglajte Kristina Ferrari, vidite i recite da li bi ga/je kresnuli ili ne (vi muski, a I zenske, sto da ne ;) )

Poslednja izmena:

ne...imo bi osećaj da se jebbem s prethodnim polom...a i kad znam da su to dole doktori sređivali da bude to što jeste bilo bi mi odvratno

Odgovor bi bio kategoricno NE, sve do trenutka dok nisam video jednog federa na TV-u koji je promenio pol. E njega/nju bi slatko kresnuo.

Vec sam ga spomenuo u nekoj drugoj temi - izguglajte Kristina Ferrari, vidite i recite da li bi ga/je kresnuli ili ne (vi muski, a I zenske, sto da ne ;) )

Guglovao sam je i ono sto mi je zalosno je da sam procitao kako sa ocem ne prica zbog toga. Na zalost i dalje zivimo u srednjem veku.

Back