Promena loseg karaktera

grucho prorochica
ne znam, koje zanimanje da uzmem
da li da zavrshim fakultet i da sve batalim
da li je moguce imati decu i biti osoba
zashto lazem sebe da sam savrshena
da li je doshao kuci
sta da radim pa da me ne stave u ludnicu i zashto ne radim neobicne poteze

eto pa koliko ti se odgovara.... jao kad biste bili u dobrom stanju za to ovde ima dosta tih psiho. napravicemo malu firmu

?:
grucho prorochica
ne znam, koje zanimanje da uzmem
da li da zavrshim fakultet i da sve batalim
da li je moguce imati decu i biti osoba
zashto lazem sebe da sam savrshena
da li je doshao kuci
sta da radim pa da me ne stave u ludnicu i zashto ne radim neobicne poteze

eto pa koliko ti se odgovara.... jao kad biste bili u dobrom stanju za to ovde ima dosta tih psiho. napravicemo malu firmu

Ček da obrišem kuglu... bacim koske....

Ovako... Obavezno završi vakultet. Smeši ti se velika i uspešna karijera kao radio voditeljka. Vidim nekog plavog gospodina kako ti stoji u budućnosti... Neki put ti se otvara. I slovo 'T'... Nešto si Tela? :lol:
Ajd sad ubodi želju...

zashto je potrebno naci drugu polovinu??? pa valjda bioloshki.....mislim bioloshki ti se ebesh a ne pitas a sad kad je civilizacija i ako kao ocesh da se cuvas od problema onda se to ide u vezu...
ko se ne ebe taj ili ima mnogo drugih aktivnosti (gejovi...oni se ne hebu.. ok nije iskljuceno da ja necu biti neki derpe)..... ili je lud...ili je tuzhan.....ili radi mnogo.....ali ima neki problem...
ok drugo su monasi ali npr chini mi se da su monahninje debele a monasi nisu...oni se ne hebu ali oni zato imaju taj ultra-bog rezhim...to je drugo skroz kad odesh tamo to je kao drugi svet mozhda. mislim i ja znam mnogo samih zhena koje dosta idu u crkvu posvecene su tome i to...hm...i ja idem tamo a.. tj ishla sam...mada i ti manastiri su pitanje i oni imaju lichnosti iako su debeli... pokusacu da ne pisem
ahah opet debljina
e da monasi su utom bog fazonu i dosta rintaju..... da valjda ne bi mislili na to ali ne znam da li tamo nema bluda.....sigurno negde ima pa se to trpa...ajde da idemo da ih raskrinkamo a onda se svi ujedeinimo u veliku orgiju !!!!! jeeeeeee
dobro je rintati.....to bih ja mogla da radim ali ne znam to mi je jedini put ali onda shta cu ja cu mozda da uginem pssssssssst nemojte da me odate da sam pisala
e pa i svi cemod a uginemo jednom
ali moram da napravim astralno telo da ne bih
idem ja sada i pokusacu da cutim ovako : X nema smajli koji cuti

?:
zashto je potrebno naci drugu polovinu??? pa valjda bioloshki.....mislim bioloshki ti se ebesh a ne pitas a sad kad je civilizacija i ako kao ocesh da se cuvas od problema onda se to ide u vezu...
ko se ne ebe taj ili ima mnogo drugih aktivnosti (gejovi...oni se ne hebu.. ok nije iskljuceno da ja necu biti neki derpe)..... ili je lud...ili je tuzhan.....ili radi mnogo.....ali ima neki problem...
ok drugo su monasi ali npr chini mi se da su monahninje debele a monasi nisu...oni se ne hebu ali oni zato imaju taj ultra-bog rezhim...to je drugo skroz kad odesh tamo to je kao drugi svet mozhda. mislim i ja znam mnogo samih zhena koje dosta idu u crkvu posvecene su tome i to...hm...i ja idem tamo a.. tj ishla sam...mada i ti manastiri su pitanje i oni imaju lichnosti iako su debeli... pokusacu da ne pisem
ahah opet debljina

E, a mogla bi da uspeš i kao nadrealistički pisac. Ali ozbiljno. Možda i pisac Dade... Šteta što ovo nisu dvadesete prošlog veka, postala bi slavna...

da samo shto sad to ide kao spontano ali kad bih planirala bilo bi sra.nje i bila bih neki od onih umishljenih pisaca... ok mozhda sam to vec sada...ali morala bih kod olje beckovic u emisiju

ne znam mene ljudi ne vole ne kanalishem to svoje crno...en mogu da me trpe...nisam ishla u obdanishte...moram da nestanem...nije trebalo da oteram micka

a shta da pisem, ja sam mislila da pishem ljubavne romane kao to ide, to bih mogla, ono da zarasdim chisto, kao dzek nikolson ako si gledao film kad je on mrgud : )) ali ne znam

ajde necu da te davim idi juri machkicu shtipni je za mindjushu
salim se idem ja sada poz

slusaj a da proturimo ovo moje kao enshto tek pronadjeno neki dokument iz pocetka veka...tebi 66% meni ostalo

ma ok ne valja da pisem samo o sebi koga to briga.....to je dokaz ludila
uzas ljudi su tako odvratni.....shteta

ajd
jao primila sam se sada bash bih volla da budem na TV ! jaoo
kao karleusha jelena : ))
a de to trba da odem da napisem

a sta je sa tvojim pisanjem ti imash knjigu i kao nishta... a???
mislim josh mene teras tamo

eeeeee hvala ti!!! sad cu da se obrishem stidim se

:)

ma pazi tih umetnika je previse to bih batalila u startu..... nadam se da krsta ima ciscenje djubreta

tj da ove poruke nestanu skroz a da nisu samo sakrivene

e pazi ishla ja tamo kod monahinja na sluzhbu...na senjak
i sad u sobi njih jedno pet-shest i ja...
i covece oseti se moj miris...ili da ne kazem smrad... :IIIIII mislim da se to inace ne oseca npr u zivotu...mislim kupam se ja redovno, mada imam taj mirish shto vucem
zanimljivo je to samo ne smem previse da idem da ih ne upropastim... bilo me blam da skinem jaknu...idem dosta sam se hvalila sad cu da obrisem one poruke

e ariela kapiram to kao u nekoj si sredini svi te maze i paze i onda pap..u drugoj si.
i tamo ih bole dup.e za tebe.
ima to i dobre strane. :I ako ne uginesh zbog losih navika kojih neces da se odreknesh a ne objasnjavas im...
nisam procitala tvoju knjigu je l imash neku net prezentaciju u obliku knjige : ))
kao dijalog pa ono napravljeno dvojica pricaju
idem bre mislim da je i gazdarica malo otishla u ozbiljne vode???

Back