Promena gimnazije??

Realnost

Aktivan član
Poruka
1.331
Ovako...recimo da se upisem u neku slabiju gimnaziju (npr. Sedma beogradska) i pozelim da se upisem u neku jaku (npr. Treca beogradska), da li je to izvodljivo i u kom roku? Da li to uopste moze, posto za Sedmu treba valjda oko 70 poena, a za Trecu 97 i da li bi se bodovi gledali? Mogu li to da uradim odmah po rasporedjivanju ucenika u skole ili da cekam da se zavrsi polugodiste, ili godina...???

Ovako...recimo da se upisem u neku slabiju gimnaziju (npr. Sedma beogradska) i pozelim da se upisem u neku jaku (npr. Treca beogradska), da li je to izvodljivo i u kom roku? Da li to uopste moze, posto za Sedmu treba valjda oko 70 poena, a za Trecu 97 i da li bi se bodovi gledali? Mogu li to da uradim odmah po rasporedjivanju ucenika u skole ili da cekam da se zavrsi polugodiste, ili godina...???

Naravno da je moguce,ako imas vezu sve je moguce u Srbiji. Ovako na "posten nacin" je gotovo nemoguce,mislim ti ne zasluzujes da upises Trecu,takav je sistem.

Sa 97 ces verovatno moci i bez veze.Samo iscimas roditelje da odu do psihologa trece,sloze neku pricu da si povucena devojcica i da ti jedina drugarica koju imas ide u trecu i podneses zahtev i verovatno bi te primili.

Kad sam ja bio na zameni u gimnaziji u septembru, došla nam je devojka iz ove škole za preradu drveta. Inače je bila odličan đak ali je zeznula prijemni. Naređala je nekoliko petica i napisala molbu za prebacivanje i prebacili su je. Mislim da moraš da imaš samo petice.

Back