KraNp
Veoma poznat
- Poruka
- 10.766
Уђем у ворд да куцам текст и подесим ћирилицу, фонт "ЦИР НИКОЛА" и како откуцам прво слово компијутер га аутоматски пребаци опет на фонт "ТАЈМС ЊУ РОМАН". Шта да радим да би ми остао "ЦИР НИКОЛА" ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A podesio si prvo kursor na željeno mesto, PRE kliktanja na cyr nikola?Уђем у ворд да куцам текст и подесим ћирилицу, фонт "ЦИР НИКОЛА" и како откуцам прво слово компијутер га аутоматски пребаци опет на фонт "ТАЈМС ЊУ РОМАН". Шта да радим да би ми остао "ЦИР НИКОЛА" ?
Да, јесам. И горе лепо пише "Цир Никола" али чим откуцам прво одмах се горе пребаци на "тајмс њу роман".A podesio si prvo kursor na željeno mesto, PRE kliktanja na cyr nikola?
Zar nemash negde default settings da podesish?Да, јесам. И горе лепо пише "Цир Никола" али чим откуцам прво одмах се горе пребаци на "тајмс њу роман".
'Ako je piratski nemash podrshku mogu da te zezaju kako hotje...Ја не успавам да га нађем. Пре пар месеци сам поставио исто питање. Неко од вас ми је то лепо објаснио и радило је. Не знам из ког разлога се сад опет дешава да ме враћа аутоматски на стандардни фонт.
https://forum.krstarica.com/threads/instalacija-cirilicnog-fonta.925042/Неко од вас ми је то лепо објаснио и радило је. Не знам из ког разлога се сад опет дешава да ме враћа аутоматски на стандардни фонт.
Ево, ушао сам на партицију Ц, затим ВИНДОУЗ па на ФОНТ нашао тај који 'оћу ( Дакле инсталиран је чим је ту ) и како сад да користим тај фонт у ворду кад куцам текст. Ја га подесим али га ворд врати на тајмс њу роман.ali ovo je intalacija fonta. ne radi se o istoj stvari.