Promašiti prazan go, kisjelina u ustima i još po nešto

Mister Muscolo i Hydraulica Gel, odcepljuju rupe i odvode disu....
Kako bre smrdi gadnog ukusa_?To znaci da vonja,treb`o si da je malo proluftiras,a mozda se ona jednostavno nije uzbudila pa joj se materica nije podigla za nekih ses` cm pa ju je u stvari zabolelo i ti mislio da si promasio(SMESNO!)kako mozes da promasis(nije mi jasno),i kakva je ona jadnica da joj se gadi deo tvog tela,parce mesa,zila .....ja nisam kres`o ali moje curice su se igrale s njim i drzale su ga ali jednostavno nijedna nije bila spremna da ga primi,i to me je cudilo,jer su bile "slobodne" da ga drze u ruci a nisu bile slobodne da ga osete u sebi,mislim da su se uplasile ali ko to zna,ali pokusavacu i dalje i verovatno cu uspeti na kraju krajeva....

SavaBonJovi:
Mister Muscolo i Hydraulica Gel, odcepljuju rupe i odvode disu....
Kako bre smrdi gadnog ukusa_?To znaci da vonja,treb`o si da je malo proluftiras,a mozda se ona jednostavno nije uzbudila pa joj se materica nije podigla za nekih ses` cm pa ju je u stvari zabolelo i ti mislio da si promasio(SMESNO!)kako mozes da promasis(nije mi jasno),i kakva je ona jadnica da joj se gadi deo tvog tela,parce mesa,zila .....ja nisam kres`o ali moje curice su se igrale s njim i drzale su ga ali jednostavno nijedna nije bila spremna da ga primi,i to me je cudilo,jer su bile "slobodne" da ga drze u ruci a nisu bile slobodne da ga osete u sebi,mislim da su se uplasile ali ko to zna,ali pokusavacu i dalje i verovatno cu uspeti na kraju krajeva....

KAda porastes samo ce ti se kasti. ;)

Slavik:
Odlučili ja i draga(ovdje će feministkinje da me isprave i da kažu DRAGA I JA, no ajde)da spavamo, i ona i ja nevini. I počne sve ono što treba da počne. Međutim, muka za mene nastade kad sam krenuo da ližem. Mogu reći da sam to prilično dobro uradio, ali to je vjerovatno najgori ukus koji sam osjetio u životu. Majko mila, mislio sam umrijeću između njenih noga. Znam da se prije toga istuširala, novi veš ali...Poslije minut sam odlučio da prestanem da se pravim neki ***** i da se povučem ka gore.Problem broj dva:da li vam se nekada dešava da promašite pravu rupu? Kad mi se to desilo, pitao sam je da neće ona da proba da ga ubaci, ali nije bila baš raspolčožena da dira "tu stvar", kako je rekla. I posljednji problem.Bila je tvrda, majku mu. Da li su neke djevojke tvrđe od ostalih? Ajde, čekam odgovore na ovu moju tragikomičnu ispovijest. I nemojte da mi kažete da sam mlad za sex, pošto znam da nijesam. Ajde, živi bili.

EVO, OVAKO: SKOKNES DO NAJBLIZE BOLNICE, PORODILISTA , KUPIS POLOVAN GINEKOLOSKI KREVET, NJU MONTIRAS NA ISTI U MISIONARSKU POZU......ONDA TI TREBA NEKAKVO ULJE, MINERALNO ILI SINTETICKO...SAE 90 ZA MENJACE...I NAMAZES JEDAN TANAK SLOJ NA LOKACIJU IZVODJENJA RADOVA....TEBI CE TREBATI JEDNO ARTILJERIJSKO SREDSTVO :TOP, KALIBAR ZAVISI OD MUNICIJE,EVENTUALNO LANSER RAKETA....(MOZE SE NACI NA VOJNOM OTPADU)...POSTAVIS GA NA LINIJU VATRE, IZRACUNAS KORDINATE...NAPUNIS ,"OPALIS"....I "ZABORAVIS"...SVA MODERNA ORUDJA IMAJU OVAJ SISTEM.........
AKO , NE USPE, NEK DRUGI ISKUSNIJI ARTILJERCI ,PRVI "UPUCAJU METU"...

Back