Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Специјалност ми је вешто отварање кровних прозора у градским аутобусима и трамвајима.
Ja uvek kad uđem u ordinaciju kažem lekaru da zatvori prozor, da ga ne ubije promaja.
И да не пије ладну воду ако је знојав, је л тако?
Један мој теча никад без шешира не излази на терасу, камоли даље негде. И има преко 80 година, сад је тек почео да иде код лекара.
Samo ti onda vozi sa otvorenim prozorimaA moj lekar me posluša, misli da sam neka lujka.
A baba što maše kišobranom iznad tvoje glave?
Da li se sa drugim ukućanima (ili možda sa ljudima u autobusu) raspravljate oko toga da li neki prozor treba da bude otvoren ili zatvoren?
Zalažete li se češće da prozor bude otvoren jer je vruće/zagušljivo ili da bude zatvoren jer vas "ubija" promaja?![]()
Мјок, јуче сам возио из ЦрЊЕ Горе скоро све време са полуотвореним прозорским стаклом на мојој страни јер сам истрошио фреон.
Ovo može da ima loše posledice.
I kad je to prijatno u toku vožnje, od toga može da se dobije upala uha i to onda boli ko ludo.![]()
Од упале уха сам се напатио као мали, али није била посл. промаје.
Ти си спец. промајолог .)))
Имам спреман арсенал увреда за такве прилике.![]()
Zatvaram, plasim se promaje.
Trudim se
Mora i ove doktore neko da leči
![]()
jasno.
Jesi bio , a bio si u nekoj ordinaciji, non-stop prozori otvoreni, cirkuliše vazduh, nije to promaja, a i da je zovemo tako , nije opasna već dobra , da se ne zadržavaju bacili u prostoriji
![]()
Значи, мислите да је промаја умишљена опасност?
Поменусте застакљене терасе, ја бих без тер. цркао, био сам гост на гајби која има лођу правилног квадрата од неких 20м2, сад ту су неке саксије од по тону са агавама, кактусима, тако да се ни не примећују, лепа гарнитура за седење, посађене цвећке сад на пролеће, следећи пут ће их залити кад се сете, тако да то угине на лето све. Тамо излазе само веш да простру. Ми преседесмо пола времена на тераси, а други унутра, домаћини не излазе.
После ми нешто пало на памет. Нико не користи терасу за седење, а рај, палме испред, ма све, јер се плаши шпијунаже. Може човек да каже нешто што не би требало, а комшија да чује и искористи. То је већа параноја од промаје, ту су негде))
Zdravstvene ustanove su posebna tuzna prica. Naleteh na netu na ispovest nekog lika, kaze da je isao na operaciju necega i pre toga, u sklopu pripreme, se morao istusirati, prozor bolnickog kupatila je bio razbijen, ali nije mogao neopran pred hirurge. Tri, cetiri dana posle operacije stigle su ga posledice prehlade, hronicnu bolest koju je tada zaradio jos uvek nije izlecio.
ma neka...meni nikad nisu smetali ni usred zime...mrzim ustajao vazduh,a uzasavam se prozora koji ne mogu da se otvore,npr zbog klimeAko ti nešto fali idi kod lekara a oni otvorili, sve prozore, veruj mi na reč
ma neka...meni nikad nisu smetali ni usred zime...mrzim ustajao vazduh,a uzasavam se prozora koji ne mogu da se otvore,npr zbog klime![]()
Улазим поподне у шездесетпетицу, унутра помор од загушљивости и врућине. Сви седе, тотално задовољни, ваљда им баш тако одговара.
И онда ја наступам - у року од десет секунди отворих четири прозора псујући себи у браду све по списку.
Ljudi se opili ne osecaju zadahe smradove i ostale ... da ne nabrajam. Pola njih spava. Trebalo je vrata da razvalis![]()
Паде ми на памет како то пасивно понашање доста говори о стању нације. То трпљење, то да им ништа не смета, тргну се само кад понестане зејтина и шећера...