ma ebi i ne pitaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej,Pero,procitaj ovo jos jednom,please! i doooobro zapamti! :wink:trchika:NE vidim zasto je zakljucak mnogih na temu kako su zene uvek krive!!!
Ja sam, igrom slucaja, trenutno u slicnoj situaciji, i iz moje perspektive: nikad se ne zna. U ovoj situaciji devojka je bila dovoljno iskrena da ne laze tvog druga, a verovatno joj se svideo kao osoba i pokusava da ga bolje upozna. NE vidim zasto mora da bude sve ili nista!!!??? Ako ona prevari decka nece biti dobro za tvog druga (jer znaci da vara), a ako prenaglo odluci da ostavi decka posle ce misliti na njega dok je sa tvojim drugom..........
U svakom slucaju, drugarstvo, po meni, moze da se rodi kad se bolje upoznaju i uvide tudje mane.....uostalom lepo je upoznavati nove ljude i sticati prijatelje...........ako je devojka kul, ne vidim zasto to nikako ne moze da se pokusa. Kad je veza u pitanju-tesko da se moze proceniti tako rano, ali ukoliko je tvoj drug nestrpljiv manje su mu sanse.
Procito. :wink:peach:ej,Pero,procitaj ovo jos jednom,please! i doooobro zapamti! :wink:trchika:NE vidim zasto je zakljucak mnogih na temu kako su zene uvek krive!!!
Ja sam, igrom slucaja, trenutno u slicnoj situaciji, i iz moje perspektive: nikad se ne zna. U ovoj situaciji devojka je bila dovoljno iskrena da ne laze tvog druga, a verovatno joj se svideo kao osoba i pokusava da ga bolje upozna. NE vidim zasto mora da bude sve ili nista!!!??? Ako ona prevari decka nece biti dobro za tvog druga (jer znaci da vara), a ako prenaglo odluci da ostavi decka posle ce misliti na njega dok je sa tvojim drugom..........
U svakom slucaju, drugarstvo, po meni, moze da se rodi kad se bolje upoznaju i uvide tudje mane.....uostalom lepo je upoznavati nove ljude i sticati prijatelje...........ako je devojka kul, ne vidim zasto to nikako ne moze da se pokusa. Kad je veza u pitanju-tesko da se moze proceniti tako rano, ali ukoliko je tvoj drug nestrpljiv manje su mu sanse.
nije to bas tako crno-belo! ima raznih vrsta drugova...Pera_Zdera:Procito. :wink:peach:ej,Pero,procitaj ovo jos jednom,please! i doooobro zapamti! :wink:trchika:NE vidim zasto je zakljucak mnogih na temu kako su zene uvek krive!!!
Niko ne kaze da su zene uvek krive. Nije ona nista kriva.
Brale(ili sestro) da li si ti nekad imao emocije prema nekoj, koja ti kaze budimo samo drugovi? To je samoubistvo sa predumisljajem ako on to prihvati.
Moze on i da je zove opet da se vide...i da ona opet ne prihvati...
Ja sam svoj zakljucak izvukao. Sad but true.
peach:nije to bas tako crno-belo! ima raznih vrsta drugova...Pera_Zdera:Procito. :wink:peach:ej,Pero,procitaj ovo jos jednom,please! i doooobro zapamti! :wink:trchika:NE vidim zasto je zakljucak mnogih na temu kako su zene uvek krive!!!
Niko ne kaze da su zene uvek krive. Nije ona nista kriva.
Brale(ili sestro) da li si ti nekad imao emocije prema nekoj, koja ti kaze budimo samo drugovi? To je samoubistvo sa predumisljajem ako on to prihvati.
Moze on i da je zove opet da se vide...i da ona opet ne prihvati...
Ja sam svoj zakljucak izvukao. Sad but true.Da,to zna da bude jako smesno,kao drugariica mi dolazi veceras,samo da je odradim,pa se vidimo
![]()
![]()
![]()
a i tokom vremena stvari dobiju svoj pravi oblik i svemu se nadje odgovarajuce mesto...believe me. :wink:
imam 30,ako je to bitno,ali vec sad ne vidim bitnu razliku...srce i sad zaigra kao i pre 15 god...Hellen:Lesli_Eldridz:Sacekaj vreme kad budes imao 50 godina,pa ces se zacuditi kako nema nikakve razlike u ovoj magicnoj igri osecanja,ljubavi i sexa,u odnosu na doba kada si imao/la 20 god. :shock:Shizi:Meni ovo lici na klince..
A i "zenicu je..." malo je smesno za nekoga ko ima 29 g.
MOzda ja precenjujem starije![]()
Јел то из тебе говори искуство?![]()
Мислим да би било страшно ако бисмо се на исти начин заљубљивали у 15., 25., 55. или 75. години живота!
Pera_Zdera:Nocas sedim sa drugom, cvrckamo, brbljamo...o ribama o cemu drugom.
Prica mi o jednoj, vidim pogodila ga. Ma koja je ta...a da vido sam je dva put, prelepo je izgledala. Dali smo joj i nadimak iz miloste. On ju je bio startovao u kaficima, dva put. Bila je raspolozena za pricu, vesela, komunikativna, znao sam da ga je dobila..."Al ima tipa...al daleko"![]()
Vozio je kuci... telefon. Zvao ju je par puta da izadju...nece...tip. Zvala je ona njega par puta...zasto?
"Zenio bi je" - kaze, znam da kaki, ne poznaje je toliko al je ipak ova recenica odraz njegovih osecanja.
"Bicemo samo drugovi" - kaze ona.
"Sta sad da radim" - pita me on.
"Ne znam" - kazem ja.
Da li neko zna? Sta u ovakvoj situaciji raditi?
1. Da li da se pomiri sa sudbinom i batali sve to?
2. Da li da bude samo drug sa njom?
3. Ili da li da pokusa da izvede neki hokus pokus, pa da uspe da je osvoji ?