- Poruka
- 197
Ovako slicnoj sceni sam i ja bila svedok pre 3-4 godine u ideji.
Ono dete se bacaka kao ludo po zemlji. Odmah sam pomislila na moju baku. Ona bi tu "histeriju" sredila za tili cas

(zna se, na dobri,efektivni i staromodni nacin

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako slicnoj sceni sam i ja bila svedok pre 3-4 godine u ideji.
Ono dete se bacaka kao ludo po zemlji. Odmah sam pomislila na moju baku. Ona bi tu "histeriju" sredila za tili cas
(zna se, na dobri,efektivni i staromodni nacin)
Svako dete ispituje granice dokle sme da ide. Problem nastaje kad roditelj nema autoriteta i ne zna da ih postavi.
dajte molim vas, pa u kojem vi svijetu zivite da vam je normalna ta "batina je iz raja izasla": a ti santjago mislis da si pravilno vaspitan jer su te tukli? bas nije bilo drugog nacina? mislim da svaki roditelj koji dovoljno vremena provodi sa svojom djecom moze ih vaspitati bez batina. to je primitivan nacin vaspitanja, barem u danasnje vrijeme, prije je to bilo nekako normalno. ali vise nije.
Jel tu ima mesta drugom nacinu komunikacije?
..ovo dete nije jednog jutra ustalo i odluchilo da bude takvo..
..jezim se od komentara roditelja - "ja ne znam shta da mu radim" ili "on je takvo dete, nishta ne pomaze"
..a ako je (ne)vaspita(va)nje doshlo do ovakvog stadijuma, jedno prashenje po turu ne bi reshilo stvar, nazalost..![]()