Ozbiljana posao za sve uzraste koji ne zive sa roditeljima.
Kako vrsite pripremu, koji je plan rada i saradnja sa ukucanjima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam ukućane pa se mučim sam. Plan rada je uglavnom kao i svako veće spremanje samo što (s obzirom da je lepo vreme i može da se suši lepo) na listu upada i temeljno pranje tepiha, itisona; izbacivanje cveća napolje, i verovatno će da padne neki razmeštajostalo je manje više slično sa ostalim spremanjima.
Ozbiljana posao za sve uzraste koji ne zive sa roditeljima.
Sve standardno riba sredjuje gajbu i bakse se u kuhinji ja sredjujem bajs i paljba
Ovo je zgodna procedura, sta se desava kad se vratis? Da li se zadrzis duze ili ti se desi da se vratis u pola posla? Jesi li mozda primetio negativne posledica svog dela prolecnog spremanja?
Pa ne bas ono gledam do sumraka ostanem van ipak nisam tolki olosh da dodjem ranije da joj smetam..e sad jedino sto se malo rucak oladi al dobro nisam cepidlaka
Znaci tvoj savet ozenjenima i prizenjenima je ne smetati i tu nema negativnih pojava? Sta ako zena radi 18 sati, pa joj ne smeta da obavis prolecno spremanje, ima li takvih ovde ili u komsiluku?
Znaci ovako, ko jos nije izneo cvece sada je krajnje vreme, prvo se iznese cvece, zatim sledi iznosenje tepiha, ko ima, tu mora dogovor sa komsijom ne ide da jedan istrese svoje tepihe pa da mu pada prasina po njima, a tu je i problem vode, znaci cim komsija iznosi tepihe i vi za njim. Dotle sam vec naucio dok sam bio u braku, sad pocinju problemi sta prvo, da li pomerati namestaj i usisavati i ribati ili poceti od prozora?
Ne vidim u čemu je razlika, živeo sam ili sa roditeljima, posao se obaviti mora.
Elem, ja sam samo ovog proleća ofarbao kapiju i celu ogradu oko kuće, baš juče oborio jedanaestogodišnju jelu jer se uzdigla previše blizu kablovima, da ne pričam o sređivanju sobe od poda do plafona, od brisanja prašine do glancanja pločica i krečenja zidova.
Najbolja priprema je da izbegavaš što duže i onda jednog dana jednostavno uvatiš alat i odradiš posao; ja tako barem funkcionišem xD
Nisam bolesno pedantna niti ređam cd-ove po azbučnom redu, važno da je u stanu usisano, obrisano, oribano, a ispred počišćeno i da je sve na svom mestu
Impresivno... Doduše:
Zašto da ne?I ja sam nekada tako sa CDovima knjigama, filmovima na VHS/DVD, pločama... Sada, doduše, ređam po nekoj sopstvenoj proceni po tome šta najčešće slušam/čitam/gledam
Treba da vidiš nivo prefekcionističke otganizacije mojih fajlova na kompu, nema ni jednog a da mu nije mesto ili da nije obeleženo kako treba i postavljeno u svoj folder ako treba. U nekim stvarima jednostavno gledam da bude "savršeno" po mom ukusu, samo tada sam i zadovoljan.
Meni se prolećno spremanje zna da oduži do pola leta. Nije mi toliko problem da ispomeram sve, izribam, preperem, koliko da izbacim ukućana da ne smetaju pritom.