Prolecni vrbopuc

:D...aham....imam koleginicu na poslu 62 god i lepo je rafaelo kuglice odnela na portu, da se udavara ;)....portir je lep muskarac od 30-tak....missim, to je i za mene van svakog poimanja a kamoli za nju....ali, eto zena probava....ali stvarno cu se ujesti za doope ako uspe......

HEHEHE
Znači i ti bi ga oprobala, samo nemaš yaya da mu poneseš rafaelo! Joj simbolike, nosi mu kuglice... ako tome pridoda i tobleronu...
Nego slušaj ti mene, stisni petlju i kreni u napad: obuci suknju sa dubokim izrezom (NIKAKO MINIĆ), kupi mu sladoled u čaši, samo isfoliraj da si izgubila kašičicu. A sebi uzmi jedan na štapiću, pa onda sedi s portirkom da zajedno pojedete. Tokom sladoledisanja sedi ispred njega, prekrsti noge i gledaj ga u oči.
Il' ćeš biti yebena, il je lik derpe, trećeg nema, video sam ti slike - dobra si riba, ako je normalan ima da te zvekne.
Srećno! :ok:

HEHEHE
Znači i ti bi ga oprobala, samo nemaš yaya da mu poneseš rafaelo! Joj simbolike, nosi mu kuglice... ako tome pridoda i tobleronu...
Nego slušaj ti mene, stisni petlju i kreni u napad: obuci suknju sa dubokim izrezom (NIKAKO MINIĆ), kupi mu sladoled u čaši, samo isfoliraj da si izgubila kašičicu. A sebi uzmi jedan na štapiću, pa onda sedi s portirkom da zajedno pojedete. Tokom sladoledisanja sedi ispred njega, prekrsti noge i gledaj ga u oči.
Il' ćeš biti yebena, il je lik derpe, trećeg nema, video sam ti slike - dobra si riba, ako je normalan ima da te zvekne.
Srećno! :ok:

:hahaha: ma ne pada mi na pamet...i necu da me neko zvekne...ja zvekam koga ja hocu i ko mi je primeren, ko je diskretan i ko je zainteresovan....a ne palim se na mladost, lepotu i frajerisanje....nisam ja klinka bre, da preotimam koleginici ineresanta....:dash:

Back