Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.905
Sta pricas bre..pa ona mene pitala jel moze tu da sedne moja drugarica..de bi ja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta pricas bre..pa ona mene pitala jel moze tu da sedne moja drugarica..de bi ja![]()
Sta pricas bre..pa ona mene pitala jel moze tu da sedne moja drugarica..de bi ja![]()
primecujem...but sve mi se cini da je obostrano?Mis'im ljudi.. Jel primecujete koliko su se ove na$e zhenske raspomamile, a posebno u poslednje dve nedelje. Globalno otopljavanje. S kim god od ortaka da pricham.. svuda ludilo. Kriva skochila na gore. Nema krize. I ne samo $to daju nego i nude
Ne prodajem ni$ta, niti kupujem..![]()
Mis'im ljudi.. Jel primecujete koliko su se ove na$e zhenske raspomamile, a posebno u poslednje dve nedelje. Globalno otopljavanje. S kim god od ortaka da pricham.. svuda ludilo. Kriva skochila na gore. Nema krize. I ne samo $to daju nego i nude
Ne prodajem ni$ta, niti kupujem..![]()
Ti si veoma zanimljiva osoba!meni je isto svako doba godine..sem shto sam mrshavija zimi..sad kad dodje leto ima da mi seva goozica![]()
...aham....imam koleginicu na poslu 62 god i lepo je rafaelo kuglice odnela na portu, da se udavara
....portir je lep muskarac od 30-tak....missim, to je i za mene van svakog poimanja a kamoli za nju....ali, eto zena probava....ali stvarno cu se ujesti za doope ako uspe......
Ti si veoma zanimljiva osoba!Bas bih voljela da te upoznam i da s tobom provedem jedan dan
![]()
HEHEHE
Znači i ti bi ga oprobala, samo nemaš yaya da mu poneseš rafaelo! Joj simbolike, nosi mu kuglice... ako tome pridoda i tobleronu...
Nego slušaj ti mene, stisni petlju i kreni u napad: obuci suknju sa dubokim izrezom (NIKAKO MINIĆ), kupi mu sladoled u čaši, samo isfoliraj da si izgubila kašičicu. A sebi uzmi jedan na štapiću, pa onda sedi s portirkom da zajedno pojedete. Tokom sladoledisanja sedi ispred njega, prekrsti noge i gledaj ga u oči.
Il' ćeš biti yebena, il je lik derpe, trećeg nema, video sam ti slike - dobra si riba, ako je normalan ima da te zvekne.
Srećno!![]()
E, ebga, a taman sam pomislio da imam prolaz kod tebe...ma ne pada mi na pamet...i necu da me neko zvekne...ja zvekam koga ja hocu i ko mi je primeren, ko je diskretan i ko je zainteresovan....a ne palim se na mladost, lepotu i frajerisanje....nisam ja klinka bre, da preotimam koleginici ineresanta....
![]()
E, ebga, a taman sam pomislio da imam prolaz kod tebe...![]()
sorry....teta vole chike a ne balavce....dosta bilo pish***** u pesku....sad sam za ozbiljnije igrice sa iskusnim cikama.....
....ala k'enjam...strasno.....
sorry....teta vole chike a ne balavce....dosta bilo pish***** u pesku....sad sam za ozbiljnije igrice sa iskusnim cikama.....
....ala k'enjam...strasno.....