PROLECE!!!!!!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme dadap
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Videla sam u Trise Kaclerovica kako cveta sljiva... jao pa kada ceo grad pobeli od behara... pa zamirise... :D
Ima li lepseg osecaja od onoga kada se probudis prvog dana proleca? Sad ce sve da zivne... Sad ce sve biti lakse i lepse. :D PROLECE!!!!!

Princeza:
Ma nemoj... :wink: evo dacu ti kljuceve... ali mora prvo da se pospremi, da se pocisti... a ja sam alergicna na prasinu. :D

Pa posalji tvoju grublju polovinu da pocisti... on moze da dodje k'o multifunkcionalni uredjaj za ciscenje... dok brise pod, glavom sakuplja paucine sa plafona :lol: :lol: :lol: ...

Ma kad se organizuje akcija orava-morava, svi ima da ciste... Nahranis rulju mesom i 'lebom, pa ima da rade u sve 4 ;)

Gazdarica:
Vidi ovog poguzije... Odma' mu zinula gu'ica na rostilj... :D

lol... poguzije... svakog dana mi se vokabular prosiri ;) ... Nego, sad ce i tebi da zine gu'ica: Bice piva u neogranicenim kolicinama :mrgreen:

Incognito:
Princeza:
Ma nemoj... :wink: evo dacu ti kljuceve... ali mora prvo da se pospremi, da se pocisti... a ja sam alergicna na prasinu. :D

Pa posalji tvoju grublju polovinu da pocisti... on moze da dodje k'o multifunkcionalni uredjaj za ciscenje... dok brise pod, glavom sakuplja paucine sa plafona :lol: :lol: :lol: ...

Ma kad se organizuje akcija orava-morava, svi ima da ciste... Nahranis rulju mesom i 'lebom, pa ima da rade u sve 4 ;)

/quote]

Ja sam grublja polovina 8) . Nemoj da brigas i on ce da pomogne, al rekoh kada ide gomila onda je treba iskoristiti za razne poslove, svako sigurno zna ponesto da radi. Neko ce da pere prozore, neko da cisti tepihe i podove, neko da brise prasinu, neko da sredjuje bastu, neko da i da pece rostilj... a svi na kraju dana da jednu!!! I neko ce da oere sudove i da pospremi posle klope! :D

PROLECE WOOHOW!
nema lepse od tog godisnjeg doba... 8)

priroda se budi, pticice nam pevaju, sve mirise na jutro...neki smaraci smisljaju vec izvaljene stihove o prolecu... :wink:
.........
dooosadna zima je napokon gotova!

udahnite duboko najgore je proslo...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Back