dadap
Primećen član
- Poruka
- 946
SRECAN VAM DOLAZAK PROLECA!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Princeza:Videla sam u Trise Kaclerovica kako cveta sljiva... jao pa kada ceo grad pobeli od behara... pa zamirise...![]()
Ima li lepseg osecaja od onoga kada se probudis prvog dana proleca? Sad ce sve da zivne... Sad ce sve biti lakse i lepse.PROLECE!!!!!
Princeza:Ma nemoj... :wink: evo dacu ti kljuceve... ali mora prvo da se pospremi, da se pocisti... a ja sam alergicna na prasinu.![]()
Gazdarica:Vidi ovog poguzije... Odma' mu zinula gu'ica na rostilj...![]()
Incognito:Princeza:Ma nemoj... :wink: evo dacu ti kljuceve... ali mora prvo da se pospremi, da se pocisti... a ja sam alergicna na prasinu.![]()
Pa posalji tvoju grublju polovinu da pocisti... on moze da dodje k'o multifunkcionalni uredjaj za ciscenje... dok brise pod, glavom sakuplja paucine sa plafona![]()
![]()
...
Ma kad se organizuje akcija orava-morava, svi ima da ciste... Nahranis rulju mesom i 'lebom, pa ima da rade u sve 4
/quote]
Ja sam grublja polovina 8) . Nemoj da brigas i on ce da pomogne, al rekoh kada ide gomila onda je treba iskoristiti za razne poslove, svako sigurno zna ponesto da radi. Neko ce da pere prozore, neko da cisti tepihe i podove, neko da brise prasinu, neko da sredjuje bastu, neko da i da pece rostilj... a svi na kraju dana da jednu!!! I neko ce da oere sudove i da pospremi posle klope!![]()
Gazdarica:Eto sta ti je dobra organizacija...![]()
Svaka cast, Princezice...![]()
Inco, meni stvarno sad zinula gu'ica...
Smrc...
Kud pomenu to pivo...![]()
Pa, zato sam joj i rekla "Svaka cast"...Incognito:Gazdarica:Eto sta ti je dobra organizacija...![]()
Svaka cast, Princezice...![]()
Inco, meni stvarno sad zinula gu'ica...
Smrc...
Kud pomenu to pivo...![]()
Eh... al' joj je organizacija... sve ce 'neko' da sredi, a ona da sedi i uziva![]()
Gazdarica:Sto i ja volim kobasicu...
Od cistog mesa...![]()
dadap:SRECAN VAM DOLAZAK PROLECA!!!!!!