U čemu je problem i da li ga ima. Da li je u tome što je priliv svežeg mesa ultra ograničen, pa je mesara naterana na reciklažu, stalno meljući jednu te istu jbnu prežvakanu smesu mesa, kostiju i jbene hrskavice! A hrskavica uglavnom prestavlja problem. OK, ponekad se smesi dodaju i unutrašnji organi, ali, oni ubrzo otpadnu. Njihov nekvalitet je takav da centrifugalna sila ih odbacuje dok nisu u stanju da puste svoje pipke. Hrskavica se sa druge strane zariva u tkivo i ne dozvoljava silama centrifuge da je odbace.
Forum Krstarica, forumaši, su podeljeni kao i naša uskoro imaginarna wannabe vojska.
I Brigada
1. Muški forumaši, keš kolica, sex i sisa.
2. Ženski forumaši, keš kolica, sex i qratz.
3. Heroj, Đole.
4. Heroj, Domina.
II Brigada
1. Muški forumaši, žene sponzoruše i aspide, iskorištavaju muškarce.
2. Ženski forumaši, muškarci nesposobni idioti i silovatelji, iskorištavaju žene.
3. Heroj, Donald
4. Heroj, Alexandra
III Brigada
1. Muški forumaši, svet-je-kriv-wannabe-different-za-sve
2. Ženski forumaši, svet-je-kriv-wannabe-different-za-sve
3. Heroj, Stonetalon
4. Heroj, Kokoška
IV Brigada, rezervni sastav
1. Muški forumaš, plastic, bombastic.
2. Ženski forumaš, drečave boje, kad bi im otvorili lobanju, otkrili bi da je roze...
3. Heroj, Fran
4. Heroj, Karolina
Diverzantske jedinice.
1. Heroj, Betmen
2. Heroj ona-čiji-se-nik-ne-sme-napisati
Nemam pojma, počeo sam da pišem o nečemu sasvim drugom nego sa čime sam završio temu. Eto, od teške teme mozgalice do naj forumaša... Most na Reci Kvaj... Na žalost Alfa Kvadrant je još siguran, a Borgovi samo zalaze kao izvidnica ne ostajući dugo.... na žalost...
I eto, opet sam napisao nešto što nisam planirao. Eto. Tri posta u jednom, po ceni jednog...