Prolece medju 4umashima...

e vidish...on zna da se ja samo zajebavam ovde....
...a tek da cujes kakva on stoka ume da bude na recima, a koliko je drugaciji u delima....
...samo cekam da se on dovuche jednom na forum....:mrgreen:
...koja kuja mnogo laje,ta najmanje picku daje....:lol:....

U čemu je problem i da li ga ima. Da li je u tome što je priliv svežeg mesa ultra ograničen, pa je mesara naterana na reciklažu, stalno meljući jednu te istu jbnu prežvakanu smesu mesa, kostiju i jbene hrskavice! A hrskavica uglavnom prestavlja problem. OK, ponekad se smesi dodaju i unutrašnji organi, ali, oni ubrzo otpadnu. Njihov nekvalitet je takav da centrifugalna sila ih odbacuje dok nisu u stanju da puste svoje pipke. Hrskavica se sa druge strane zariva u tkivo i ne dozvoljava silama centrifuge da je odbace.

Forum Krstarica, forumaši, su podeljeni kao i naša uskoro imaginarna wannabe vojska.

I Brigada

1. Muški forumaši, keš kolica, sex i sisa.
2. Ženski forumaši, keš kolica, sex i qratz.
3. Heroj, Đole.
4. Heroj, Domina.

II Brigada

1. Muški forumaši, žene sponzoruše i aspide, iskorištavaju muškarce.
2. Ženski forumaši, muškarci nesposobni idioti i silovatelji, iskorištavaju žene.
3. Heroj, Donald
4. Heroj, Alexandra

III Brigada

1. Muški forumaši, svet-je-kriv-wannabe-different-za-sve
2. Ženski forumaši, svet-je-kriv-wannabe-different-za-sve
3. Heroj, Stonetalon
4. Heroj, Kokoška

IV Brigada, rezervni sastav

1. Muški forumaš, plastic, bombastic.
2. Ženski forumaš, drečave boje, kad bi im otvorili lobanju, otkrili bi da je roze...
3. Heroj, Fran
4. Heroj, Karolina

Diverzantske jedinice.

1. Heroj, Betmen
2. Heroj ona-čiji-se-nik-ne-sme-napisati

Nemam pojma, počeo sam da pišem o nečemu sasvim drugom nego sa čime sam završio temu. Eto, od teške teme mozgalice do naj forumaša... Most na Reci Kvaj... Na žalost Alfa Kvadrant je još siguran, a Borgovi samo zalaze kao izvidnica ne ostajući dugo.... na žalost...

I eto, opet sam napisao nešto što nisam planirao. Eto. Tri posta u jednom, po ceni jednog...

Enfroz2891.:
:D
Bash pre neki dan razmishljam se da te upishem na temu"ko vam nedostaje od starih 4umasha":D
Ima i trend vracanja starih 4umasha..jagodica i amfibija od pre neki dan al pod novim nikom...sad i ti,al sa starim...jel i to "urbana legenda"?:lol:
Ali to je za drugu temu i drugi pod4um...
a ne ne ne ne nisam ja bivsa :-D tu sam ja samo vas gledam. :lol:

ma kakve bre veze forumaša ?!

ja se izreklamirao do gole kože, i primio milion
private poruka.

ali kad treba da se dogovori sastanak, sve junakinje nikom ponikoše.

valjda se uplašile da nisam manijak,

šta ćeš...

ili verovatnije, uplašile se da mi se neće dopasti jer sam ja tako
superioran a one ne.

ah kako je tužno ovo postojanje.

More_bre:
ma kakve bre veze forumaša ?!

ja se izreklamirao do gole kože, i primio milion
private poruka.

ali kad treba da se dogovori sastanak, sve junakinje nikom ponikoše.

valjda se uplašile da nisam manijak,

šta ćeš...

ili verovatnije, uplašile se da mi se neće dopasti jer sam ja tako
superioran a one ne.

ah kako je tužno ovo postojanje.
E da, garant je greska do forumasica, a ne do tebe... :lol:

Enfroz2891.:
....Tarzan!
Ma ne...nego..ovako:
Od relativno skoro sam doshao do informacije o za mene iznenadjujucem broju veza 4umashica&4umasha,pa me interesuje kako vi posmatrate tu problematiku mudri ljudi 4umski?
Da li je to "prolece",preklati zagorelosti na obostranu korist ili samo trend?Mozda neshto 4.,....
?
Taj ko ti je dao te informacije.....mnoooogo te je slagao... Ovde su sve fina deca! Nema ni sexa, ni keksa, ni ostalih njima po zvučnosti srodnih reči! Svi se mi na forumu lepo druuuužimo.....i voooolimo...i jedni druge čak i na rođendane pooozivamo...Ako meni ne veruješ, pitaj ostale. Oni će ti reći da li je ovo istina ili ne! I nije lepo što neko tamo u tom stvarnom svetu širi dezinformacije o nama! Uzurpator jedan! Sram da ga bude!

Back