prolaz na zelenjaku

Mrnjauuuuuuuuu!!! :lol:
E nije - e baš nije stvar u tome... Drugačiji je fazon nego u buticima i radnjama, prodavci se više smeju i uvek imaju neku zanimljivu priču, neke gestove - nešto što me svaki put nasmeje.
Bilo bi prazno bez njih, pusto...
Ja se svaki dan vraćam pešaka onom stranom Bulevara gde su oni načičkani - i svaki put se rastužim kad neko dune u pištaljku pa kad isprepadani oni krenu da jure okolo sa svim tim stvarima. Baš mi ih bude žao... Da imaju druge mogućnosti ne bi bili tu da se smrzavaju i kisnu i plaše da im neko ne pokupi te buđave kišobrane od kojih zarađuju ebenih 100 dinara po komadu :?
Mnogo me nervira što raspredaju priče o izgledu grada, u fazonu - ulični prodavci su nekome ružni, pa nam ruže grad... najlakše je istresati se na njima dok sve ostalo zahteva ipak malo više truda :roll:

Ne slažem se s tim da sve treba da ima neko svoje mesto, da bude uštirkano i pripitomnjeno, lepše mi je ovako kad tu i tamo neke stvari iskaču iz koncepta koji su ,,veliki mozgovi'' osmislili za nas :wink:
Čim dođe lepo vreme, tetke će raširiti po Kalemegdanu svoje ručne radove, na jesen uvek miriše kestenje - obožavam one papirne fišeke, a ulični prodavci su nekada imali svoje tezgice - pa se pitam da li je stvarno u pitanju izgled grada ili nekome smeta što nemaju fiskalne račune...

Meni je bila mnogo dobra fora kad se pojavio fim ,,Anđeli 2'' Baš su hteli da zarade na njemu i krenuli su da maltretiraju ove što prodaju diskove po ulicama... A nisu nikada prodavali domaće filmove (osim onih ,,bezobraznih'' ) I tu negde oko premijere filma, napravili raciju i pokupili ljudima na hiljade diskova...
Sutradan su se oni opet pojavili - ali osim filma ,,Anđeli2'' nisi mogao da kupiš ni jedan drugi :lol:

Žene kese, žene kese..
Elema, elema...
smiling.gif

Obersturmfuehrer:
da li samo meni smeta onolika guzva?
verovatno da ne...
sta mislite kako to resiti?
ko je ovih dna prolazio tuda, zna da jedno vreme nije radilo osvetljenje dole, i da je moglo da se prolazi 'normalno'. jes da je bio mrak, al boze moj...
sad su opet uklkjucili to osvetljenje, i opet krsh i guzva...po meni, bolje da je mrak, nego da ima milion preprodavaca i da ti treba 3 minuta za put od 20sec...

Ma ja sam ti druze naviko. Jer meni je Zeleni Venac-Bezanija glavna relacija.Jedino tako stizem do BG-a. Zato sam naviko.

Obersturmfuehrer:
da li samo meni smeta onolika guzva?
verovatno da ne...
sta mislite kako to resiti?
ko je ovih dna prolazio tuda, zna da jedno vreme nije radilo osvetljenje dole, i da je moglo da se prolazi 'normalno'. jes da je bio mrak, al boze moj...
sad su opet uklkjucili to osvetljenje, i opet krsh i guzva...po meni, bolje da je mrak, nego da ima milion preprodavaca i da ti treba 3 minuta za put od 20sec...
Rasterati preprodavce, kraj priče. Taj deo grada je zlo kakvo malo koji ima... :?

Back