Dragi moji, videla sam da mnogo ljudi piše o ovom problemu. Naime, nikada nisam imala problema sa srcem, trenirala sam dosta dugo odbojku, dok mi na jednom pregledu nisu rekli da imam aritmije srca zbog kojih sam prestala da radim ono što me je najviše ispunjavalo. Nisam osećala nikakce tegove, ekg i eho su bili u redu. Kontrole po potrebi. Prošlo je godinu i po dana od tada, i letos sam počela sa osećam tegobe, ubrzan rad srca u mirovanju, zatim cim ustanem, kao da sam trcala maraton, napadi panike.. Prolazila sam kroz meni stresan period i sve sam pripisivala stresu.. Tegobe neizdrzive, konstantno razmisljam i njina i dan danas. Napokon sam otisla kod lekara, svadjala se da bi mi dala uput za kardiologa, ubedjujuci me da je sa mojim srcem sve u redu.. Odradila sam i hormone štitaste žlezde, sve u normali.. Na eho srca, dijagnostikovano sledeċe: eho srca u normali, sa parcijalnim prolapsom PMK (prednji m. Kuspis) sa MR 1-2+ u dva mlaza... Pijem mg i propranolol po potrebi, ali se i dalje borim sa anksioznoscu, stalno smaram ljude oko sebe u vezi prolapsa, niko me ne razume. Plašim se šta me sve sa tim čeka. Verujem da postoji neko ko ima isti problem kao ja, nadam se da ce se neki nadovezati na ovo, lakse mi je kad mogu da pricam sa nekim ko ima slicne probleme kao ja.