proksi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Metronomy

Buduća legenda
Banovan
Poruka
49.444
Pitanje je da li stvarno svi moramo da dostavimo svoje podatke, da bi krstarica mogla da se "brani" od par postova nezeljenih nickova?
Pitam za druga, pa ako ima neko pametan da mi napise zasto ugrozavati anonimnost zbog par postova?

Sta ti iskljucuje nalog. Sta ti to uopste znaci. Da nisi u mogucnosti da budes ulogovan neprekidno nego da moras da se ulogujes ponovo nakon nekog vremena?
To se desava svuda ne samo na toru, ako je to bilo pitanje.

Sto pristupas sa staticke ip adrese ako si toliko stresiran. Otkazi placanje statike i kod vecine domacih provajdera ces biti iza nat-a. Sbb na primer. Tu ne mozes ni da udjes normalno na sajt kako treba, a ne da te nadje neko.
Verovatno pristupa sa tora pa se opet mora da vise puta uloguje. Ima tamo podesavanja sa manje anonimnosti .
A i tor je klinac zastita , nisam programer , ali cim vidim da iskacu jedne te iste reklame , tja nemacke ili slicno
a ip adrese saraju po celom svetu.

Naravno ako se registujes sa mejla da ce znati ciji je nalog , ime prezime ili broj telefona , tja i neki bolji programcic
naucit ce kako se zove tvoj komp koji je i ciji je . To sam iskustvo imao sa jednom tvrtkom, mogao si da menjas adrese ali im je komp uvek bio jbg moj , ne znam kako to funkcionise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back