Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moraš prilikom registracije ostavljati nikakve podatke, otkud ti to?Pitanje je da li stvarno svi moramo da dostavimo svoje podatke, da bi krstarica mogla da se "brani" od par postova nezeljenih nickova?
Pitam za druga, pa ako ima neko pametan da mi napise zasto ugrozavati anonimnost zbog par postova?
Ne moraš prilikom registracije ostavljati nikakve podatke, otkud ti to?
Ok, pitaj taba i supermoderatore, da ja i ti ne razglabamo....Koja lična adresa, niko ti to ne traži i nikog nije briga. Možeš napisati, a ne moraš.
Ako misliš na IP, po njemu se zna približna lokacija i ništa više.
Ok, znaci da nije dozvoljeno koristiti Tor ili proksi ili bilo koji nacin zastite korisnika?Nista ne razumem, na sta se ti tacno uopste zalis?
Probaj da se na Gmail ili Facebook logujes sa stotinu razlicitih IP adresa. To spada u sumnjivo ponasanje i blokirace ti nalog zato sto izgleda kao da ti je neko oteo nalog.
na osnovu ip adrese ne mozes da nadjes podatke o kojima pricasOk, pitaj taba i supermoderatore, da ja i ti ne razglabamo....
Pa ivane kada bi samo ti i tab videli adresu ne bi bilo problematicnno, problem je sto ima dosta ljudi koji mogu da vide adresu.
Ali supermoderatori videmoderatori ne vide ip adrese
Prvo ti mozes da nadjes adresu i kroz proksi i nije uopste jasno cemu frka oko proksija?na osnovu ip adrese ne mozes da nadjes podatke o kojima pricas
to zna samo tvoj provajder.
Nemam ja nista protiv da zabranite da se ulazi preko proksija, ali napisite da je zabranjeno....ako to nije neki problem i ako je to nacin da se forum stiti od nezeljenih korisnika.