PROKLETA AVLIJA.......

gdine bez... vama ne dam nista, ocete da me prevaris i da nadmocno-rezimski lepis etikete,

po zakonima balistike telo pada pod uglom pod kojim je odletelo u vazduh, sacekaj malo pa cete videti, mislim na vladu, rezim pa i vas

gdine bez... vama ne dam nista, ocete da me prevaris i da nadmocno-rezimski lepis etikete,

po zakonima balistike telo pada pod uglom pod kojim je odletelo u vazduh, sacekaj malo pa cete videti, mislim na vladu, rezim pa i vas

Ja sam dama, mada od mene nikad dame neće bit, a ti priznaj nemaš pojma šta je to jus--- dakle nemoj ni da ga svaki čas trpaš u prosto-proširene rečenice :evil::evil:

Ja sam puno puta zveknula o zemlju i razbila se - sad je tvoj red, burazeru :evil::evil::evil:

`na licu saobracajnog znaka ne smeju biti vidljivi elementi spajanja znaka` citiram iz tehnickih uslova iz JUSa o standardnim saobracajnim znacima, vazi i za nestandardne

spamujete ili vredjate, i nisam `burazer` jedino ako ste u gej17 pa da mi zaposlite suprugu posto samo to znate, mislim nepotizam

skupstinu je na mesec ipo zatvorila vasa jedna od dve `francuske sobarice`, ona iz sps a,

sto ne pohvalite poznavanje propisa, kako znam o saobracaju tako i o mnogim jos, ali se od ovih rezimskih ne moze nista ocekivati, dogmatska stranka su oni

od mene dosta, ubi me racun za telefon, mora da predjem na adsl,

zna li ko sta je od asdl momentalno finansijski najpovoljnije za povremeno koriscenje i povremenu video vezu sa trulim zapadom i pomalo skidanja sa neta?

skupstinu je na mesec ipo zatvorila vasa jedna od dve `francuske sobarice`, ona iz sps a,

sto ne pohvalite poznavanje propisa, kako znam o saobracaju tako i o mnogim jos, ali se od ovih rezimskih ne moze nista ocekivati, dogmatska stranka su oni

od mene dosta, ubi me racun za telefon, mora da predjem na adsl,

zna li ko sta je od asdl momentalno finansijski najpovoljnije za povremeno koriscenje i povremenu video vezu sa trulim zapadom i pomalo skidanja sa neta?

Bio je negde topik o tome dok smo se odmarali od skupstine...
Mislim da se zvao kakav internet koristite ili tako nesto...

Uspela sam danas izmedju dve knjizare da 5 minuta pogledam skupstinu i odmah mi je bilo drago sto moram da jurcam sa klincima...

Ono vise nije ni komicno - ono je, jednostavno, tuzno!:sad2:

Šta bi se desilo kada bi neko iz vlade rekao u skupštini2 ko izađe po poslovniku sreće ne imao"?Da li bi iz SRS-a i DSS-a smeli za govornicu?

izasli bi, ne mogu oni bez govornice.........ali bi bilo tri puta pljuvanje, bacanje sismisa preko ramena, i slicni rituali pre izlaska ........:mrgreen:

Vjerica Radeta bi prdnula tri puta radi uroka, svaki put kada se javi po poslovniku:hahaha:

a sta treba da je jasno? omashio slovo?:D vazno das ti stavila apostrof na mesto al sho rigash mrznju nema veze:D pa ondaK ne vidim razliku izmedju ovih sho proklinju i tebe sho sikces na sopstveni narod.isti.:D
Opet vi radikali halucinirate, ali to je ionako od vas uobičajeno, kao i "drž'telopovisanje". Upravo - vi sikćete na sopstveni narod, (pod najgorom maskom, bogzna kako velikih"patriota"), rigate mržnju, a za to optužujete druge. :mrgreen:

Šta bi se desilo kada bi neko iz vlade rekao u skupštini2 ko izađe po poslovniku sreće ne imao"?Da li bi iz SRS-a i DSS-a smeli za govornicu?

ne bojte se opozicijo i pun vetar u jedra

`neko iz vlade` je apriori protiv naroda, follora, narodne muzilke pa i narodnih verovanja i metoda kletvi (mada sa na `elitnoj` prozapadnoj tv redovno prenosi `narodna zabava` fudbal), pa je navedeni post pusta zelja kontramera, naglasavam pusta

"Čuli ste da je kazano: Ljubi bližnjeg svog, i mrzi na neprijatelja svog. A ja vam kažem: ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu; činite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koji vas gone. Da budete sinovi Oca svog koji je na nebesima; jer On zapoveda svom suncu; te obasjava i zle i dobre; i daje dažd pravednima i nepravednima. Jer ako ljubite one koji vas ljube, kakvu platu imate? Ne čine li to i carinici? I ako Boga nazivate samo svojoj braći, šta odviše činite? Ne čine li tako i neznabošci? Budite vi dakle savršeni, kao što je savršen Otac vaš nebeski!"

(Mt 5, 43-48)

o tome svemu

Back