Projekat ,,Pink,,

lapsi

Veoma poznat
Poruka
11.474
Pink televizija je puno više od zabavnog, informativnog, humanitarnog programa i dr.
Ona je brisač pameti.
Ne samo u Srbiji, već i u regionu.
Obezvrijedila je sve što ljudsku zajednicu čini normalnom i funkcionalnom.

Pitanje je da li je samo zbog novca projektovana ili je u pitanju smišljeno zlostavljanje jednog, pa i više naroda? Koja je svrha? Cilj? Za koga i za šta?

Upravo sam pogledala džingl u kojem ona neprimjereno i krajnje morbidno objavljuje sjećanje na pok. oca!
Da li je žena zaista pomjerila s pameću ili je novac jedini krivac za ovo ludilo?!

Što se tiče gostiju, što stalnih, što povremenih, ne mogu da se načudim fizionomijama, gestikulacijom, govorom, poltronisanjem i svim onim što se oduvijek nazivalo ljigavim!
Ne vjerujem da su slučajno takvi, mislim da su odabrani oni beskarakterni, niskog morala, psihičkih problema, jednom rječju talog društva.
Ljudi bez harizme, spontanosti, pameti i bilo kakve vrijednosti.
Što je najtužnije gledanost je zaista velika!
Uticaj Pinka se može vidjeti i na ljudima koji su bliski režimu, koji ne vide, ne čuju, ne razmišljaju.
Pink nije slučajno nastao i nije slučajno izbačen u prvi plan!

Da li je to razlog što se gleda pink ili se radi o svesti koja traži to što pink nudi?
Sve si primetila, ali je osnovna televizija koju gledaš pink.
Kako zaradjuje pink u tržišnoj utakmici pored 200 drugih televizija?
Nudi ono što gledaš, a gledaš jer te vuče, a što te vuče to moraš da rešiš sa sobom.
Da vam pink to ne nudi, nudio bi neko drugi....znači, šta fali...
Kako normalni ljudi ne gledaju pink?

Da li je to razlog što se gleda pink ili se radi o svesti koja traži to što pink nudi?
Sve si primetila, ali je osnovna televizija koju gledaš pink.
Kako zaradjuje pink u tržišnoj utakmici pored 200 drugih televizija?
Nudi ono što gledaš, a gledaš jer te vuče, a što te vuče to moraš da rešiš sa sobom.
Da vam pink to ne nudi, nudio bi neko drugi....znači, šta fali...
Kako normalni ljudi ne gledaju pink?
Taman posla da je osnovna televizija!
Kako ću znati šta rade, kako razmišljaju i šta planiraju ako ne zavirim?! Pink obično gledam subotom. Ostalim danima druge TV stanice. Nemam selekciju. Zadržim se tamo gdje me nešto zainteresuje, da li u pozitivnom smislu ili kada me nešto zaprepasti ili začudi.
Ne vuče me. Ne primam se ni za jednu jedinu riječ na Pinku. Više ga pratim iz zabave, jer ludosti ne nedostaje. Skala ludosti se svake sedmice penje na više.
Normalan čovjek treba da prati sve redom. Inače, kako bi poredio, izvlačio zaključke, analizirao, čitao među redovima...

Back