Gotika
Ističe se
- Poruka
- 2.476
Razgovarajuci, sa bratanicom, pošto sam postruci tekstilni tehničar... na temu šta bi smo nas dve mogle praviti u toj struci, da ja znam, a da se njoj to sviđa...pala nam je napamet proizvodnja dekorativne galanterije za kuću ili dom.....u to spadaju dekorativni jastuci, zavese, stoljnjaci, nadstoljnjaci i ima tu još nekih lepih stvari....svesna je da industrijska proizvodnja koju ja radim nju ne privlači, želi da je naučim ovom poslu, ali kroz njegov lepši i kreativniji deo....
Oni koji su dobre volje i informisani, ukoliko žele mogu nam dati par saveta.....u vezi finansija i mogućnosti osvajanja tržišta i koliko je taj posao isplatv i kako ide komercijalna putanja prodaje ovih proizvoda.....naravno koliko novca treba uložiti u sve to....
Oni koji su dobre volje i informisani, ukoliko žele mogu nam dati par saveta.....u vezi finansija i mogućnosti osvajanja tržišta i koliko je taj posao isplatv i kako ide komercijalna putanja prodaje ovih proizvoda.....naravno koliko novca treba uložiti u sve to....
Poslednja izmena: