Jimmy.B
Aktivan član
- Poruka
- 1.462
Pa iskreno niti može niti hoće ..samo se šminka za javnost..Kanada 51 state,živi bili pa videli ..Ne nego će da padne isključenje struje. Guverner kanadske provincije kaže da će to uraditi s osmehom na licu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa iskreno niti može niti hoće ..samo se šminka za javnost..Kanada 51 state,živi bili pa videli ..Ne nego će da padne isključenje struje. Guverner kanadske provincije kaže da će to uraditi s osmehom na licu.
izvinuo ili izvinio?A sutradan se izvinuo
Pročitao sam negde naslov, možda je naduvano? Ako vidim ponovo, postaviću ovde.Ne znam gde si nasao taj info, ali slika iz dasnjih novina kaze nesro drugo. Jedino sto je Ford rekao, jeste da je to nepopularna mera, i da mu je zao sto ce to uvesti za prijatelje Amerikance..
Pogledajte prilog 1694000
izvinioizvinuo ili izvinio?
kad mi neko kaže "ja sam ti se izvinuo" samo mu odgovorim "nemam ja ništa od tvoje gimnastike"
e tako, bolje ja da te opomenem na vreme nego da te drugosrbijanci što pišu pravilno a misle pokvareno nazivaju Ćaciizvinio
Pročitao sam negde naslov, možda je naduvano? Ako vidim ponovo, postaviću ovde.
I srpsku dijasporu.Ето прилике за шљивовицу
Ne znam gde si nasao taj info, ali slika iz dasnjih novina kaze nesro drugo. Jedino sto je Ford rekao, jeste da je to nepopularna mera, i da mu je zao sto ce to uvesti za prijatelje Amerikance..
Inace, ja ne pijem ni kanadski ni americki viski (burbon). Pored svih skotskih single malt whiskeya na policama u liquer storovima ko bi noramalan uzimao burbon. Povremeno ( na 6 meseci) sam sebe castim flasom Laphroaig-a, popijem mozda jednu sam a drugu mi smlate gosti.
Iako kompanija za sebe ne dozvoljava reći da rade burbon, ali je burbon 100/100, jedino je od tih poznatih još Jim Beam "burbonastiji".Jak im burbon![]()
Japanski nisam probao, vjerujem da je dobar, ali su preskupi.ROKAAAJ KANADOOOOO
Kentaki viski je prdnuo u cabar!
Skotlandjani i Japanci trljaju ruke!
Kako je zadnjih 10 godina Kanadu unistilaPotez kanadskih provincijija koje povlače američki alkohol sa polica prodavnica kao odgovor na Trampovu trgovinsku politiku je "gori od carina", rekao je šef proizvođača Džeka Danijela Braun-Forman.
Nekoliko kanadskih provincija, uključujući Ontario, koji je daleko najnaseljeniji, preduzelo je ove nedelje akciju kao odmazdu za američke carine na kanadsku robu.
Odbor za kontrolu alkoholnih pića Ontarija (LCBO), jednog od najvećih kupaca alkohola u svetu, uklonio je u utorak alkoholna pića proizvedena u SAD sa svojih polica.
Šef Braun-Formana Loson Vajting rekao je da je kanadski odgovor "nesrazmeran" nametima od 25 odsto na kanadsku robu koje je nametnula Trampova administracija.
https://www.msn.com/en-us/money/com...n&cvid=5ad8a547133d48ae8f3a1556c134ab5b&ei=25
Pogledajte prilog 1693833
Mogu da se kladim da će kolko sledeće nedelje (ako ne već i sutra) da padne javno izvinjenje za ovu akciju.
Inace, ja ne pijem ni kanadski ni americki viski (burbon). Pored svih skotskih single malt whiskeya na policama u liquer storovima ko bi noramalan uzimao burbon. Povremeno ( na 6 meseci) sam sebe castim flasom Laphroaig-a, popijem mozda jednu sam a drugu mi smlate gosti.
Ako hoce da prodje kao Ukrajina.Kanada ce se okrenuti Rusiji i Kini da kontrira SAD
Morace
Na zalost nase rakije se nisu bas nesto probile na svetskom trzistu, kad i naletis na njih nisu nesto cenjene. Tako da u liquer storovima u Kanadi ( pa i u USA) mozete ponekad naleteti na srpsku sljivovicu (nije stalno od istih prozivodjaca sto je problem, jednostavno nemamo nekog velikog a stalnog proizvodjaca) ali zato cesto naletite na sljivovicu iz Hrvatske, Badel Zadar. Badelova sljivovica je recimo skuplja od nasih, jedino luksuzne flase Sokola (u drvenoj kutiji i rakija starosti 10 god) kostaju vise. Ponekad zaluta neka tura kajsijevace, dunjevace i medovace ali to se proda medju Srbima uglavnom i onda dugo nema druge ture. No ja i nisam neki ljubitelj zestokih pica, kupio sam pre 3-4 godine po flasu sljivovice i kajsijevace, jos stoje u ormaru popijene do pola. Viski popijem uz goste, oni vise preferiraju to pice pa je glupo da ja pijem nesto drugo pri nazdravljanju.nase rakije su bolje od svih tih rakija od zitarica
jer se prave od voca
A najbolje pice je vino.
Dobra šljivovica je vrh, pogotovo Četnikistanska.nase rakije su bolje od svih tih rakija od zitarica
jer se prave od voca
A najbolje pice je vino.
Dobra šljivovica je vrh, pogotovo Četnikistanska.
Kod nas u NDH2 su odlični plavci, ali rakija nula bodova.
Žuta osa superior je odlična, samo je skupa, bolja od ijedne domaće koju sam probao.
Ne kažem da ljudi doma ne znaju ispeći rakiju, ali nekako se uvijek prije odlučujem za kupovno, pogotovo kod vina.
Zato pijes Glennfidich umesto vode i kad se uvatis cetke i boja nastane Gernika.Iako kompanija za sebe ne dozvoljava reći da rade burbon, ali je burbon 100/100, jedino je od tih poznatih još Jim Beam "burbonastiji".
Ne znam, ne mogu se pomiriti s tim okusom, pogotovo ne s Jim Beam, kada se napiješ scotcha, sutra popiješ brufen i kao nov si, dok od burbona dva dana imaš sladunjavi okus u ustima.
To je single-malt, koji u životu nisam probao, zato što je toliko skup.Zato pijes Glennfidich umesto vode i kad se uvatis cetke i boja nastane Gernika.