Proizvodi koji su vas razočarali

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Proizvodi koje ste kupile/kupili i na kraju se razočarale/i. Sve što ne biste preporučili drugima i smatrate bačenim parama.

Mislim tu na obuću, odeću, nakit, kozmetiku, negu, parfemi i slično :)

Meni se to uglavnom dešava kada kupujem preko interneta.

Dzemper i haljina sa sajta Fashion Nova...kod mene u poslednje vreme...Materijal dzempera sam zamisljala malo drugacije, verovatno je i moj propust sto nisam detaljno procitala sastav... :roll:

I ovo...mada i tu je moj propust, ne svidjaju mi se kako mi te boje stoje. Kvalitet je ok ali nista specijalno, wow i ne vredi definitivno tih para. Moze se naci taj kvalitet i mnogo jeftinije, sem glitera.

s-l400.jpg

to jeste...i meni se cini da cak ni te skupe stvari nisi nesto ekstra kvalitetne... :think:
ali labelo da....ja volim i onaj regularan od visnje
Ma ovo je jedan poseban labelo zapravo za tinejdzerke sa alojom, zelen spolja naizgled, a ustvari crvene/ciklama boje kad se namaze, nesto kao oni retro karmini iz osamdesetih, neverovatno ali to je jedino sto satima i satima traje, stiti usne i ima jos i lep miris. I nije me razocaralo u odnosu na cenu.:malav:

Koji su to trajni ruževi bili! Namažeš u petak dok se igraš da drugaricama, u ponedeljak ne možeš i dalje da ga skineš, pa da ideš u školu. :zcepanje:
:lol: :ok: Bila sam klinka tada ali sam ih videla kod mojih sestara, a ovo sada nije bas toliko trajno, ali je za pojmove ponekih serija Max Factora pa i Guerlaina "trajno".:lol:

(MF Marilyn Monroe i Guerlain kiss kiss).

Poslednja izmena:
Ja se smejem onim silnim curkama sto kupuju po aviv parku "brendovane stvari"

Jbte ostavis 20-30000 a sve si krsnine kupovala sto se razdrockaju posle 3 pranja
Iz svajcarske se narucuje sa rasprodaja "starih modela" po 1-5 evra, a ono kvalitetno, mozes 10 godina da ih nosis i da peres sa svajcarskim ili austriskim Pervolom, a ne ovu iz lidla u Srbiji jer kucna hemija za top evropske drzave je nenadmasivo kvalitetnija od "balkanskog trzista" a uz to i jeftinije.

Kad me rodjaka pita sta da ti donesem iz Bec|
Ja kazem: samo da je kucna hemija. Od wc sanipera preko sampona, sapuna pa do ozbiljne sminke.

Toliko smo mi u krsu da ni ne prepoznajemo vise kvalitet, :/

Ja se smejem onim silnim curkama sto kupuju po aviv parku "brendovane stvari"

Jbte ostavis 20-30000 a sve si krsnine kupovala sto se razdrockaju posle 3 pranja
Iz svajcarske se narucuje sa rasprodaja "starih modela" po 1-5 evra, a ono kvalitetno, mozes 10 godina da ih nosis i da peres sa svajcarskim ili austriskim Pervolom, a ne ovu iz lidla u Srbiji jer kucna hemija za top evropske drzave je nenadmasivo kvalitetnija od "balkanskog trzista" a uz to i jeftinije.

Kad me rodjaka pita sta da ti donesem iz Bec|
Ja kazem: samo da je kucna hemija. Od wc sanipera preko sampona, sapuna pa do ozbiljne sminke.

Toliko smo mi u krsu da ni ne prepoznajemo vise kvalitet, :/
istina...a na pijaci uvaljuju te praskove kazu posebno ovo je za EU trziste, pa posebno iz Madjarske, Nemacke...ali ko ce im verovati... mislim odakle je :think:

jel moze slika toga labela bas me zanima, super zvuci :zkez:
20210823_003759.jpg20210823_003812.jpg20210823_003824.jpg
Tek sad vidim da pise "lipstick" ali oni ga prodaju kao lebalo i ja ga tako koristim tj. da mi nisi trazila da slikam, ne bih ni znala da je izgleda ustvari karmin. Godinama ga koristim tako, naravno pored karmina (koji su me razocarali, ali ionako ih retko koristim...:malav::kiss: )

P.S. Nema proizvodjaca nigde, pretpostavljam da je turski ili bugarski posto je sa pijace.

Poslednja izmena:

Back