Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.845
Tko zna kako je živjeti s Bošnjacima, recimo ova @Kćerka Direktora Cirkusa, vidiš kako je zločesta, stalno me nešto čačka.blago tebi, mi zivotarimo sa srbima![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tko zna kako je živjeti s Bošnjacima, recimo ova @Kćerka Direktora Cirkusa, vidiš kako je zločesta, stalno me nešto čačka.blago tebi, mi zivotarimo sa srbima![]()
Tko zna kako je živjeti s Bošnjacima, recimo ova @Kćerka Direktora Cirkusa, vidiš kako je zločesta, stalno me nešto čačka.
![]()
Nakon uklanjanja bube iz čovekovog dušnika, područje je više puta ispirano i očišćeno od sluzi, tako da je neprijatan miris koji je izlazio iz nje ubrzo potpuno nestao. 58-godišnji muškarac se potpuno oporavio i sutradan je otpušten.
Bog zna u kakvim uslovima taj jadnik živi
Дабогда у сваки бурек са сиром турали по бубашвабу.Dabogda našao pola bubašvabe u pecivu kad progutaš dio koji si zagrizao i sažvakao.
Не претјеруј. Оно јес да знају ићи на живце, ал сад баш да су народ – нису.Hrvati, da ti olakšam![]()
Nek turaju, ebe mi se, jedem samo svojДабогда у сваки бурек са сиром турали по бубашвабу.![]()
To ti je karma što si čačkao CakanuTko zna kako je živjeti s Bošnjacima, recimo ova @Kćerka Direktora Cirkusa, vidiš kako je zločesta, stalno me nešto čačka.
![]()
Ovo ko da si se složio sa ovom zloćom Čvarkom da sam zloTo ti je karma što si čačkao Cakanu![]()
To neprijatelj i hoce.Ne znam koji mi od ta tri naroda više ide na živce.
![]()
Pa nije da sam je čačkao proaktivno, već s klonom pisao BDSM grozote općenito, kad odjednom pisamce u inbox.To ti je karma što si čačkao Cakanu![]()
Nisi zlo nego ruka osvetnička BožijaOvo ko da si se složio sa ovom zloćom Čvarkom da sam zlo
Zar i ti, Redmond!!??
![]()
ŠEMSA COPYRIGHTOva pocela da proklinje online![]()
jel sa posla?Nakon uklanjanja bube iz čovekovog dušnika, područje je više puta ispirano i očišćeno od sluzi, tako da je neprijatan miris koji je izlazio iz nje ubrzo potpuno nestao. 58-godišnji muškarac se potpuno oporavio i sutradan je otpušten.
Pa sasu ravnopravne ne plase se vise misevaŽene jel stavljate čepove u uši i nos, masku na usta dok spavate da vam ne uđu bube u glavu?
Jos gore bio sa sinom na pecanju, momak sve to gledao a nije mogao da mu pomogne. Uzas.Nas covek je pre par godina na pecanju zagrizao sendvic u kom se uvukla osu i bocnula ga u grlo. Umro je od gusenja usled otoka.