Progutao bubašvabu u snu, smrdelo mu iz usta 3 dana, bukvalno

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.622
Kinez koji je jedne noći osetio da mu nešto puzi u nosu imao je posebno loš zadah tri dana pre nego što je otkrio da mu se bubašvaba zaglavila u dušniku.

58-godišnji muškarac u Haikouu, u kineskoj provinciji Hainan, nedavno je doživeo najgoru noćnu moru entomofoba. Jedne noći, dok je spavao, probudio se sa čudnim osećajem da mu nešto puzi uz nos. Onda je osetio da mu nešto ide niz grlo, pa je počeo da kašlje, ali ništa nije izašlo pa je samo zaspao.

Sledećeg dana, on je ceo incident zanemario i samo se bavio svojim poslom dok nije shvatio da ima posebno loš zadah. I posle tri dana dah mu je i dalje odvratno smrdeo, a počeo je da iskašljava i žuti ispljuvak, pa je odlučio da potraži lekarsku pomoć.

1725515873046.png

Neimenovani muškarac je prvo otišao kod specijaliste ORL u bolnici Hainan, ali pregledom gornjih disajnih puteva nije pronađeno ništa sumnjivo. Međutim, pacijent je bio ubeđen da nešto nije u redu, pa je prebačen na doktorku Lin Ling, lekaru za respiratornu i intenzivnu negu u bolnici. Uradio je CT grudnog koša i pronašao senku u zadnjem bazalnom segmentu desnog donjeg režnja, što je ukazivalo da se tu zaglavio strani predmet. Preporučeni način delovanja je bio minimalno invazivna bronhoskopija.

„Tokom procedure, jasno sam video nešto sa krilima u bronhu“, rekao je dr Lin. „Strano telo je bilo umotano u mnogo sluzi. Nakon isisavanja okolne sluzi, strano telo je otkriveno. To je bila bubašvaba.”

1725515944261.png

Kineska posla.

Taj narod bi i stolicu pojeo.
Kada kažem stolicu, mislim na predmet ali i na...
Uglavnom, kratkonogi, kosooki, žuti jazavac mislio se osladiti bubom, pa sad kada je uhvaćen s prstima u pekmezu, tobože izmišlja da je buba upala u usta.

Podsjeća na one muške kojima se dogodio ispad, pa su eto, završili s drugim tipom u krevetu, ali za sebe i dalje trube da su heteroseksualci.
Drugim riječima, hodam ja tako ulicom, gledam svoja posla, spotaknem se i upadne mi tuđa kita u usta.
E, tako i ovaj kratkonogi, kosooki, žuti jazavac, laže koliko je dug i širok.

Kineska posla.

Taj narod bi i stolicu pojeo.
Kada kažem stolicu, mislim na predmet ali i na...
Uglavnom, kratkonogi, kosooki, žuti jazavac mislio se osladiti bubom, pa sad kada je uhvaćen s prstima u pekmezu, tobože izmišlja da je buba upala u usta.

Podsjeća na one muške kojima se dogodio ispad, pa su eto, završili s drugim tipom u krevetu, ali za sebe i dalje trube da su heteroseksualci.
Drugim riječima, hodam ja tako ulicom, gledam svoja posla, spotaknem se i upadne mi tuđa kita u usta.
E, tako i ovaj kratkonogi, kosooki, žuti jazavac, laže koliko je dug i širok.
Majke ti, voliš li ti ikoga osim Bosanaca??

Back