Young_blood
Poznat
- Poruka
- 7.391
Progutala sam sopstvenu dlaku iz kose!Uzas...Stoji mi u grlu i nece da ode..Ako progutam,da li moze da proizvede razne opasne posledice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao na primer???posledice mogu biti ozbiljne =(
Три пута Оче наш пет пута дневно после сваког оброка који опет смеју бити само: Хлеб и вода + вода +хлеб и вода+ вода +хлеб и вода.Progutala sam sopstvenu dlaku iz kose!Uzas...Stoji mi u grlu i nece da ode..Ako progutam,da li moze da proizvede razne opasne posledice?
Draga, ako si je progutala dlaku, onda ne moze i da ti "stoji u grlu".Progutala sam sopstvenu dlaku iz kose!Uzas...Stoji mi u grlu i nece da ode..Ako progutam,da li moze da proizvede razne opasne posledice?
Pa koliko dlaka svako od nas progutanarocito oni koji vole brzu hranu
bljaaak
Избаце клобук сопствених длака од којих нити једна није дужа од 2 цм, насупрот случају овде где је лонг плеј длака, колико сам разумео од косе!opet me uhvatilo pa ne mogu da se suzdrzim, a tema ozbiljna..
al jace od mene..
a da pojedes neku macinu travu?
one tako izbace sve svoje dlake..
Избаце клобук сопствених длака од којих нити једна није дужа од 2 цм, насупрот случају овде где је лонг плеј длака, колико сам разумео од косе!
Бре!!!
Да бре, само колико је незнатна вероватноћа да се длака ,,сложила" и пресложила.pa mozda se ta jedna long plej lepo slozila..