Programske onove koalicije DSS-SRS-SPS

to sto si ti jadan ,bedan i neostvaren u zivotu za to si sam kriv ,niti je Dinkc kriv za tvoju nesposobnost ,niti ce ti Toma i Dacic omoguciti da se izvuces iz svoje pateticne promasene svakodnevnice .

Ako sam ja jadan, bedan i neostvaren pa neka bude pošto to tebi čini zadovoljstvo a meni ništa ne znači, ali to je moj problem a ne tvoj.
Šta to tebe briga ? To je jedan klasična odraz malograđanštine a ti trpaš nos tamo gde mu nije mesto.

Bavim se privatnim poslom, i imam posla ni manje ni više nego do 2000.

Ali ako bolje sagledam od jedno 170 komintenata koje sam imao do 2000 sada knjiga broji 45-50. 120 je propalo ili promenilo delatnost. I to ne što nisu znali da rade ili zbog nekih drugih razloga osim što je svima proizvodnja opala za ovih 8 godina toliko da nije bila više isplativa.

Ralozi su mi sasvim poznati, ali ne pada mi napamet da toliko tipkam da bih tebi dokazivao i pokazivao ekonomske, tržišne, kreditne, kamatne i sve ostale zakone privrednog poslovanja.

Kad već pominješ Dinkića, koji je doneo nekoliko zakona koji su sasvim u redu sa tržišnim poslovanjem to meni ne smeta čak i podržavam. Meni kod njega smeta što je on vlast iskoristio za svoje lično enormno bogaćenje. E to je pravi problem sa njim i ništa drugo. To što ti nevidiš takav i toliki lopovluk znači da to ne želiš da vidiš. Namerno ili ne namerno to je tvoja volja i mene to neinteresuje. Ali ja jednostavno neću da dozvoljavam više da me ljiga od čoveka dere i maže kao tebe.

Poslednja izmena:
Uhh, kako bi voleo da vidim tu vladu na delu. Bash sam se uzeleo demonstacija
banana.gif
rock.gif

Izvini, samo da pitam, bez uvrede - da li si ucestvovao na demonstracijama 9. marta 1991.?
Da li ti mislis da su demonstracije neka vrsta zabave?

Back