gospodjica14
Poznat
- Poruka
- 7.429
emotivnost je stvar individue al decko je dobro objasnio,radi poso koji se placa i samim tim sebi olaksava zivot
doduse ove rasprave ni ne doticu marginalce,bili oni sa diplomom koja se ne placa ili bez...bitna je snalazljivost....a programeri je svakako poseduju
nekad bese da su to gikovi...al sve se preokrene
- - - - - - - - - -
programeri ce ti oduzeti radno mesto prave aplikacije koje ce preuzeti upravljanje nad vozilima....frikovi....
Sebi da, ali kakve to veze ima sa "traženošću" međ ženama? Ne, nisu traženi. Bar meni nijedna ne reče da traži programera. Svašta. Upoznaš čoveka, svidi ti se čovek. Da li je programer, ili pekar, lekar apotekar - koga briga.
Možda jednog dana 0 i 1 preuzmu sve, pa i programere. Sad je SF, sutra stvarnost, što da ne? Mada sam sklonija da poverujem da nas za par vekova više neće biti na planeti...a možda ne bude ni planete. Kad tako gledaš na stvar - zaista nije bitno ništa, svi smo mi samo kosmičko trunje.
Pogotovu nečije zanimanje.
A sad baš kad pomislim...žene vuče slava i moć, pa ako ih neko i fascinira zbog posla kojim se bavi, pre će to biti neki moćnik, ili slavna ličnost, možda glumac, javna ličnost.
Programeri su previše obični da bi bili masovno traženi, onako en general.
Poslednja izmena: