dog face
Poznat
- Poruka
- 7.500
jel to istina ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to istina ?
oujea matori... na cemu si ?
- - - - - - - - - -
daj malo
- - - - - - - - - -
gikovi su pobedili rece mi jednom jedan ortatj , i stvarno.......gikovi su pobedili ..... for those about to code....we salute you![]()
jel to istina ?
mislish drkoshi... u smislu da cesto drkaju ili karakterni drkoshi?Pa jeste medju studentkinjama taj utisak, ali ne ono ubilo se bas...
Nego zato sto su mirniji od krimosa, a imaju pare vise od obicnog razumnog i razvijenog i koliko toliko postenog momka.
Vecina programera ima problema sa libidom, sa seksom, sa potencijom, jer sede puno , ne krecu se, lose se hrane, lenji su sto se tice hrane, lenji su sto se tice zena, malo zena poznaju , cesto su i drkoshi, a to jos dodatno umanjuje sposobnost pri seksu..
Ali su trenutno popularni kod srpskih zena, citaj seljanki...
Meni drago, jer bolje to nego krimosi...pozdravljam bracu programere...
Pa jeste medju studentkinjama taj utisak, ali ne ono ubilo se bas...
Nego zato sto su mirniji od krimosa, a imaju pare vise od obicnog razumnog i razvijenog i koliko toliko postenog momka.
Vecina programera ima problema sa libidom, sa seksom, sa potencijom, jer sede puno , ne krecu se, lose se hrane, lenji su sto se tice hrane, lenji su sto se tice zena, malo zena poznaju , cesto su i drkoshi, a to jos dodatno umanjuje sposobnost pri seksu..
Ali su trenutno popularni kod srpskih zena, citaj seljanki...
Meni drago, jer bolje to nego krimosi...pozdravljam bracu programere...
o, da
kad cifra predje ...
zenama su dodatno privlacni jer su 2u1. imaju solidne pare i za razliku od 'drustvenjaka', koji da bi imali pare moraju da budu sociopatska djubrad, ovo su uglavnom 'dobri'momci
problem je sto su iskompleksirani, pa kad pocne zesce da kaplje, ostavljaju svoje dugogodisnje streberaste devojke i padaju u kandze 'kuckama, koje ih pre oparenja ne bi ni pogledale
no, to je za razumeti, frustrirana deca, zeljna svega..gladne velike okice, a seke kuckice sve to poravnaju i dovedu u red i posle sve pokrije ruzmarin i sas
jel to istina ?
jel to istina ?
o, da
kad cifra predje ...
zenama su dodatno privlacni jer su 2u1. imaju solidne pare i za razliku od 'drustvenjaka', koji da bi imali pare moraju da budu sociopatska djubrad, ovo su uglavnom 'dobri'momci
problem je sto su iskompleksirani, pa kad pocne zesce da kaplje, ostavljaju svoje dugogodisnje streberaste devojke i padaju u kandze 'kuckama, koje ih pre oparenja ne bi ni pogledale
no, to je za razumeti, frustrirana deca, zeljna svega..gladne velike okice, a seke kuckice sve to poravnaju i dovedu u red i posle sve pokrije ruzmarin i sas
Ne znam
ali znam jednog koji je vrlo...vrlo---
o, da
kad cifra predje ...
mozda zbog kinte
Ide na temu o komicniim postovima.![]()
što? zar nema istine u tome što je napisala?