Program

shawty

Zainteresovan član
Poruka
115
U kom programu mogu da napravim program koji racuna neke matematicke operacije kad unesemo brojeve, imam ja neke primere kako to treba da izgleda, pa mogu poslati na mail ako je neko voljan da pomogne. Receno mi je da se to radi u Framework 4, i instalirao sam ga, ali nikako ne mogu da nadjem taj program gde je instaliran, niti ga ima na desktopu!?

U kom programu mogu da napravim program koji racuna neke matematicke operacije kad unesemo brojeve, imam ja neke primere kako to treba da izgleda, pa mogu poslati na mail ako je neko voljan da pomogne. Receno mi je da se to radi u Framework 4, i instalirao sam ga, ali nikako ne mogu da nadjem taj program gde je instaliran, niti ga ima na desktopu!?

to što si inspalirao nema veze sa tim. To su biblioteke za neophodne da bi programi pisani u Microsoft.NET framework-u radili na računaru. Da bi pisao programe, treba ti razvojno okruženje Visual Studio.

Ok, jeste malo losije objasnjeno posto je i meni tako objasnjeno. Radi se u stvari o seminraskom radu koji je radjen u Visual Studio ili c sharp. Ja imam primere kako to treba da izgleda, izaberes oblast od ponudjenih i uneses podatke za velicine i program ti izracuna. Da li ja nekako mogu da editujem taj program, promenim malo izgled, pa da ispadne da sam ja to radio?

Ok, jeste malo losije objasnjeno posto je i meni tako objasnjeno. Radi se u stvari o seminraskom radu koji je radjen u Visual Studio ili c sharp. Ja imam primere kako to treba da izgleda, izaberes oblast od ponudjenih i uneses podatke za velicine i program ti izracuna. Da li ja nekako mogu da editujem taj program, promenim malo izgled, pa da ispadne da sam ja to radio?

Bez izvornog koda nista. :)
Ako se dokopas projekta, mozes sam vrlo lako izeditovati to, ako je radjeno kao win forma, a msm da jeste. Ali ukoliko ne mozes da se snadjes, uvek mozes postaviti ovde na forum da ti to neko od nas sredi :)
Reci mi samo, jel to treba da bude obican kalkulator ili mozda treba da obavlja neka specijalna izracunavanja?

Mozda imam i izvorni kod, nisam siguran. Jel znaci nesto "nekifajl.class ili nekifajl.cs" ima dosta toga Postavicu sutra neki upload od toga sto mislim da je izvorni kod, kao i od samog programa jer imam oko 100mb toga svega, a programcic zauzme max 10mb. Numericka matematika je to, nije obicno racunanje. Ima formula koje se primenjuju.

Back