Program za spašavanje slika sa sd kartice

sunkid

Početnik
Poruka
20
Prijateljica mi je uspila izbrisati fotografije sa digitalnog i što je najgore, poslije tog je snimila još 60-ak fotografija.
Kad pokušam vratiti fotografije pomoću recurva-e ili nekih sličnih programa, dogodi mi se da nađem fotografije koje su snimljene prije 1god, a od ovih što su snimljene prije 2-3 mjeseca, ni traga.
Postoji li nekakav način da vratim te fotografije, jer su mi jako bitne.
Ima li ijedan program koji može "kopati dublje" i naći te fotografije, nije mi bitno, ako ošteti sd karticu.
Recuva, DiskRecovery i Data Recovery, nisu uspjeli u tome.

Prijateljica mi je uspila izbrisati fotografije sa digitalnog i što je najgore, poslije tog je snimila još 60-ak fotografija.
Kad pokušam vratiti fotografije pomoću recurva-e ili nekih sličnih programa, dogodi mi se da nađem fotografije koje su snimljene prije 1god, a od ovih što su snimljene prije 2-3 mjeseca, ni traga.
Postoji li nekakav način da vratim te fotografije, jer su mi jako bitne.
Ima li ijedan program koji može "kopati dublje" i naći te fotografije, nije mi bitno, ako ošteti sd karticu.
Recuva, DiskRecovery i Data Recovery, nisu uspjeli u tome.

Active UNDELETE v7.3.003 Enterprise Edition

Paragon Backup and Recovery 11 Compact z;)

INFO
:arrow: http://forum.krstarica.com/showthread.php/467368-FREEWARE-24H?p=19687061&viewfull=1#post19687061

DOWNLOAD
:arrow: http://www.giveawayoftheday.com/download/?id=28598

Ali...POŽURITE ! ! !
z:cry:
0947cb9c0ca3e1d238516ee0c74af048.gif
0947cb9c0ca3e1d238516ee0c74af048.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------

Mnogo ti je ...PAMETNA...TA PRIJATELJICA. ( Mora da je neko savetovao ..ŠTA DA URADI..z;).)

Kada se ...OBRIŠE...odeđeni deo fleš memorije...i ..POTOM USNIME NEKI FAJLOVI...dobija se isti efekat ..KAO DA JE FORMATIRAN ..taj deo fleš memorije...stom razlikom što su sada na tom delu...DRUGE SLIKE...z:(

Za ...POVRAĆAJ PRVOBITNIH SLIKA ( OBRISANIH ..pa..PRESNIMLJENIH )...potreban je ..POSEBAN PROGRAMSKI ALGORITAM ...:think:

Nadam se da će ti program koji sam ti ponudio...IPAK POMOĆI...
z:)

Poslednja izmena:

Back