Program za slike

Ne znam koju verziju windowsa koristis meni na Windows 10 sve to da radi najobicniji Windows Image View.Znam da i radi i na 8-mici i 7-mici,dalje nisam siguran.
Ako ti je samo to bitno ja ne bi nista instalirao jer je Windows-ov Image View najlaksi program i otvara najbrze sliku dok su svi ostali programi za nijansu tezi te im treba pola sekunde vise da otvore sliku kada nisu aktivni sto ume da smori kada se cesto pregeldavaju slike.
Ako bas zahtevas program onda mozda FastStone.

Ne znam koju verziju windowsa koristis meni na Windows 10 sve to da radi najobicniji Windows Image View.Znam da i radi i na 8-mici i 7-mici,dalje nisam siguran.
Ako ti je samo to bitno ja ne bi nista instalirao jer je Windows-ov Image View najlaksi program i otvara najbrze sliku dok su svi ostali programi za nijansu tezi te im treba pola sekunde vise da otvore sliku kada nisu aktivni sto ume da smori kada se cesto pregeldavaju slike.
Ako bas zahtevas program onda mozda FastStone.

Hvala ti drug. Imam Windows10 i probaću program koji preporučuješ. :ok:

Убедљиво најбољи, барем из мог искуства.
http://www.faststone.org/FSViewerDetail.htm

Пробај и питај ако ти је нешто нејасно.

Ја га користим за прегледање и " групну " конверзију формата, али за едитовање ...Paint.NET ... или ...Irfan_view...од нашег земљака..;) ...:aha2:

Back