Program za android poziv

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Da li postoji neki android program kod kojega npr viber al ne znam.

Program gde su besplatni pozivi ka inostranstvu na princip skypea wibera wats appa i ostalog.

Ali da ta osoba koju pozivam od navedenih programa nema.

Znaci pitam da li ima neka aplikacija gde su pozivi besplatni da ide preko interneta da se nista ne placa, da mogu sa nje pozvati recimo veliku britaniju jednu kompaniju... Konkretno paypal! Da im malo kazem koju rec:)

Da li postoji neki android program kod kojega npr viber al ne znam.

Program gde su besplatni pozivi ka inostranstvu na princip skypea wibera wats appa i ostalog.

Ali da ta osoba koju pozivam od navedenih programa nema.

Znaci pitam da li ima neka aplikacija gde su pozivi besplatni da ide preko interneta da se nista ne placa, da mogu sa nje pozvati recimo veliku britaniju jednu kompaniju... Konkretno paypal! Da im malo kazem koju rec:)

Mozes preko naloga gmaila, ..

- - - - - - - - - -

Ne secam se kako se bese zove , porukama je , a moze I zvucni poziv...

- - - - - - - - - -

A da
Hangouts

Imam to instalirano probao sam da pozovem Irsku (U Irskoj imaju paypal predstavnistvo valjda)
I trazi mi neki kredit da kupim da bih migao audio poziv da uputim.

(devojko nemogu da ti posaljem poruku zabranili ti, nemogu da ti reputaciju dam, zabranili mi).

00 353 1 436 9111
Ovaj broj dodam u imenik. To je njihov br.
Udjem u hangouts nadjem ga i pozovem audio poziv tj obican poziv, posle dve sekunde mi se ispise da moram da kupim kredit da bih mogao da pozovem.

Ma necu da ih grdim vec mogu samo pozivom da potvrdim moj account. Vec sam ih i preko maila, fb, kontaktirao i vele samo pozivom da mogu da potvrdim nalog.
Preko twitera se ne moze zvati?

Imam to instalirano probao sam da pozovem Irsku (U Irskoj imaju paypal predstavnistvo valjda)
I trazi mi neki kredit da kupim da bih migao audio poziv da uputim.

(devojko nemogu da ti posaljem poruku zabranili ti, nemogu da ti reputaciju dam, zabranili mi).

00 353 1 436 9111
Ovaj broj dodam u imenik. To je njihov br.
Udjem u hangouts nadjem ga i pozovem audio poziv tj obican poziv, posle dve sekunde mi se ispise da moram da kupim kredit da bih mogao da pozovem.

Ma necu da ih grdim vec mogu samo pozivom da potvrdim moj account. Vec sam ih i preko maila, fb, kontaktirao i vele samo pozivom da mogu da potvrdim nalog.
Preko twitera se ne moze zvati?
Twiter je cisto dopisivanje.Nema poziva.Skaype i Viber su sigurno besplatni,jer ja koristim te dve opcije sa drugarom u Stokholmu,ali mora imati i druga strana.S tim sto Viber moras imati na telefonu,da bi mogao da ga instaliras na komp ili lap,a Skajpe ne mora.Ako ne mozes tako,mislim da bi te najeftinije kostalo da pozoves sa fiksnog.

Nemaju oni to, paypal.
Moze se i preko fb zvati, al namerno su to onemogucili samo da bi ljudi placali tel. racune.

Zato samo ako ima neka aplikacija da samo ukucas broj i pozoves na tedovan fixni telefon
Nazalost nema jos takvih besplatnih aplikacija.Jedino da otvoris FB nalog pa da probas tako da ih kontaktiras.To su lopovska posla.Ne intersuje njih da li neko mozeda telefonski kontakt sa njima.

Pa kontaktirao sam ih putem fb, ali svaku moju poruku procita neki novi operater tako da ne znaju o cemu pricam te moram jovo nanovo da im objasnjavam.
Neki mi je rekao da ne mogu da potvrdim karticu i da nikada vise ne kontaktiram njih. Dok mi je drugi rekao da pozivom kontaktaktiram, treci nije ni znao o cemu je rec, a peti se ponasao profesionalno.

Pa kontaktirao sam ih putem fb, ali svaku moju poruku procita neki novi operater tako da ne znaju o cemu pricam te moram jovo nanovo da im objasnjavam.
Neki mi je rekao da ne mogu da potvrdim karticu i da nikada vise ne kontaktiram njih. Dok mi je drugi rekao da pozivom kontaktaktiram, treci nije ni znao o cemu je rec, a peti se ponasao profesionalno.
Pa da su malo blizi pa da odes licno i da im se na..... keve.Ne znam sta da ti kazem.

Ima neki program mozda nije za temu (ni ne zelim da otvaram novu temu)
ali program je veoma ozbiljna tema.

Taj konpijuterski program deluje tako sto npr kada pozovete sefa policije putem telefona upamti njegov glas, i npr sada pozovete cuvara zatvora i ukljucite nekako da sa tim programom preko telefona imate sefa policije glas, mozete npr cuvaru zatvora da dodje, on dodje kod sefa i nji dvohe se prepiru da je ovaj njega zvao dok ste vi

Back