Програм Путинове посете је ругање и Путина и режима према Ослободиоцима Београда

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
Путин је на два начина понизио 3000 бораца Народно Ослободилачке Војске и 960 црвеноармејаца који су дали животе у бици за ослобођење Београда, као и грађане Србије:

1) Долази 16тог, а тај датум није Дан ослобођења Београда, већ 20.Октобар.

2) Долази на само пет сати, тј. неће преспавати у Србији, какав је ред, већ одмах лети за Италију која је права дестинација овог његовог пута.

Парада ће служити за још једну промоцију режима у Београду, али и у сврху величања лопине Милорада Додика који ће вероватно бити присутан "на стејџу".

Poslednja izmena:
Путин је на два начина понизио 3000 бораца Народно Ослободилачке Војске и 960 црвеноармејаца који су дали животе у бици за ослобођење Београда, као и грађане Србије:

2) Долази на само пет сати, тј. неће преспавати у Србији, какав је ред, већ одмах лети за Италију која је права дестинација овог његовог пута.

Парада ће служити за још једну промоцију режима у Београду, али и у сврху величања лопине Милорада Додика који ће вероватно бити присутан "на стејџу".

Daj ne mlati bez veze.

Ja bi bio veseo da me Putin posjeti u Morači pa makar bilo i jedan minut.
E razapeo bi rusku zastavu od 10m na vrh Kape moračke i pored nje uvis opalio jedan dugi rafal iz mitraljeza M48 duga devetka.
Nije to nikakvo uvlačenje već poštovanje do gosta koga cijeniš i voliš.
A ako bude sa njim Rogozin, doći će sigurno helihopterom oba na kratko i u CG do Morače, Uskoka i Drobnjaka da mu Rogozin pokaže đe mu je prađedovina.

Daj ne mlati bez veze.

(...)

Па дођи у Београд да му тапшеш и скандираш, није Морача накрај света, а ако си толики обожаватељ.

Daj ne mlati bez veze.

E razapeo bi rusku zastavu od 10m na vrh Kape moračke i pored nje uvis opalio jedan dugi rafal iz mitraljeza M48 duga devetka.
Nije to nikakvo uvlačenje već poštovanje do gosta koga cijeniš i voliš.
A ako bude sa njim Rogozin, doći će sigurno helihopterom oba na kratko i u CG do Morače, Uskoka i Drobnjaka da mu Rogozin pokaže đe mu je prađedovina.
Pa pozovi ga, ko ti brani?
Objasnjavajte mu onda ( Rogozin i ti) odakle je, ko je.

Уствари кад погледам коментаре махнитање разних НАТОлизогуза је и смешно и жалосно.

Ма понуди ти ЈЕДАН аргумент зашто Медведев и Путин (ово ће сада бити други пут како долази Путин) при својим посетама никада не преспавају у Београду?!

Ма понуди ти ЈЕДАН аргумент зашто Медведев и Путин (ово ће сада бити други пут како долази Путин) при својим посетама никада не преспавају у Београду?!
Uplašili se takvih veličina s gej parade kao ti&kompanija.

Uplašili se takvih veličina s gej parade kao ti&kompanija.

Аууу тако је "царе"!! Путин каде је на шпијунском снимку који му је послао Звоне Трајковић видео како си ми ти, даса каквог нема једна Русија, слатко ударио жвалу испред Скупштине, узвикну: "остаћу слободан нећу се везати!!"

Poslednja izmena:
(...)
Interesuje me čime ćemo pred Putina? Kojom vojnom silom ćemo da ga zadivimo?
Па са оним миговима, сухојима и С300 системима што нам је поклонио чим је дошо` на власт.

nemas ti pojama. oslobodjenje beograda je trajalo vise dana, pa i 16. oktobra, kada je oslobodjena zvezdara, gde su se moji krili, izbegli sa karaburme.

da je svratio na casu vode pa je dobrodosao, i nije dosao zbog vas takvih nego zbog naroda, postenog srpskog naroda i svih gradjana

nemas ti pojama. oslobodjenje beograda je trajalo vise dana, pa i 16. oktobra, kada je oslobodjena zvezdara, gde su se moji krili, izbegli sa karaburme.

da je svratio na casu vode pa je dobrodosao, i nije dosao zbog vas takvih nego zbog naroda, postenog srpskog naroda i svih gradjana
Ма немој ти мени да причаш те жваке јер сам ја довољно матор да припадам генерацији коју су у основној школи сваке године водили на гробље Ослободиоца Београда, али никада 16тог, већ 20.Октобра, када је ослобођен наш главни град и тај датум се сходно томе славио као Дан Ослобођења Београда односно то је био званично Рођендан Београда, а што је укинуто у време твог Злобе, када је уместо дана ослобођења почела да се слави "градска слава".
То можеш да причаш неком бубуљичавом нео-љоти који се ложи на Цара Путина / нео-информбировцу који се ложи на Путина јер овај уме да лети на џиновском сибирском фазану.
А Путин да је свратио због народа, а не због интереса Гаспрома који сада хоће да отме и Петрохемију, он би том народу указао част тако што би ту ноћ преспавао У БЕОГРАДУ, А НЕ У МИЛАНУ!

Poslednja izmena:
Ако је ред, онда стварно није у реду што неће да заноћи у нашој земљи. Он какав је, вероватно ће одбити и со и леба да узме да се послужи.

А улице којима буде пролазио биће поново испражњене од народа као и током прошле његове посете, и као Медведев када је био па су буквално блокирали град.

ОВО су били дочеци:

Tito-Rols-Rojs.jpg

feljton-hruscov.jpg

SetWidth700-Foto-11a-Hruscov-in-Tito2.jpg

2d6f66113832361224de3a31f9ed8f2a_700x550.jpg

tito.jpg

titodocekulica.jpg

Poslednja izmena:
Jel' tebi ovo stvarno "kul"?

Па да, то се зове ДОЧЕК.
Наравно, свака земља има своје посебности које се рефлектују и на дочеке државника, али то је то.

p.s. наш вољени Маршал и Јованка у Камбоџи:

tito-u-kambodzi.jpg

Друг Тито и Секу Туре у Конакрију:

feljton1_1.jpg

Poslednja izmena:
Аууу тако је "царе"!! Путин каде је на шпијунском снимку који му је послао Звоне Трајковић видео како си ми ти, даса каквог нема једна Русија, слатко ударио жвалу испред Скупштине, узвикну: "остаћу слободан нећу се везати!!"
Што правиш будалу од себе?

Зато што имају посла и немају времена да се наливају и преждеравају.

Комплимент је што је одвојио и тих пет сати плус још толико на пут, реално, јер је сигурно имао берићетније начине да спуца тај дан.

Зато што имају посла и немају времена да се наливају и преждеравају.

Комплимент је што је одвојио и тих пет сати плус још толико на пут, реално, јер је сигурно имао берићетније начине да спуца тај дан.
Ма какав "бољи начин да се спуца дан", смешно јбг; то није никакав аргумент, већ само изиграваш дрвеног адвоката "познаваоцу".
Зашто је, на пример, Медведев ноћио у Љубљани, а не у Београду? Да није можда по теби Љубљана јаче место од Београда да се "спуца дан" (или ноћ)?
Наравно да је Београд био и остао светски град за Љубљану, те разлог не може бити Београд, већ они НЕЋЕ да преспавају у Србији зато што Србију они уопште не поштују, већ напротив ПРЕЗИРУ је и посматрају као лак плен коме се нису ни надали. Наравно, мислим ту пре свега на поклањање Нафтне индистрије Србије Гаспрому.

Poslednja izmena:
Немам појма где је и са ким Медведев спавао, али знам да је Русија земља са истим устројством као Србија, што значи да се човек на врху пита за све, стално, од јутра, и да су без њега у трајној парализи. Путин има посла, и то озбиљног посла, од кад отвори очи. Русија има милион и један проблем и нема систем који би се тим проблемима бавио вез сталног инпута са врха.

Према томе, наравно да Путин има миријаду битнијих ствари да уради и паметнијих начина да проведе време него на вечери са Томом Николићем, чак и да му се не диже оно мало косе на глави од помисли на целовечерни разговор са Томом Николићем.

Back