ПРОГРАМ И СТАТУТ НАЦИОНАЛНОГ СТРОЈА

analogno tome, smatraš li da su akcije gde se prikazuju posledice ili činovi nasilja, AIDS-a, pušenja, drogiranja i sl. nepoželjne? Da li takve akcije suzbijaju ili pospešuju negativne pojave u društvu? :roll:

ja licno nemam problem sa njima............sto se mene tice to bi bilo jako zabavno.........

podrzavam sve akcije.............cak sam i ucestvovala u nekim.............

ali ovo je SRBIJA..................

i radikali su bili smesni ...............

primice se jos vise budala............krvna zrnca.........geni......................i tako te gluposti............

radikali su bili jako smesni kada su se pojavili..........onda je Seki postao jako agresivan.........to se ljuima u SRBIJI ocigledno dopalo..............vidi koliko ih je....................

tako da ta kampanja i spotovi mogu da budu jako opasni................

primice se jos vise budala............krvna zrnca.........geni......................i tako te gluposti............

radikali su bili jako smesni kada su se pojavili..........onda je Seki postao jako agresivan.........to se ljuima u SRBIJI ocigledno dopalo..............vidi koliko ih je....................

tako da ta kampanja i spotovi mogu da budu jako opasni................

Kakvi geni, krvna zrnca, munje&gromovi ? :shock:
Ama, kampanja PROTIV, a ne ZA, kapiraš? Lepo ubaciš "najzanimljivije"izvode iz programa, pa neka narod vidi kakve su budaletine u pitanju...Lepo, pre vesti na RTS, PINK, B92, FOX,AVALA...Seča filmova, muzičkih emisija , političkih talk-show emisija...

Ovako Čanak trubi o desetak nacista u Novom Sadu, to se pretvori u hiljade (bar), na kraju ispade Srbija naci/faši država...

14. Абортус је убиство и мора бити забрањен, осим у случајевима расног мешања, силовања, када је жена у животној опасности, или ако је доказано да је плод ментално ретардиран или физички дефектан.

kakvi mozgovi..................

"mentalno retardirani." :lol:

Back