Progon

• Začetnik teme Začetnik teme prsho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

prsho

Veoma poznat
Poruka
13.393
mislim da mi se sprema progon
nesta sam gledao i shvatio da je to termin na koji referiram
naime s obzirom da se sprovodi takozvana nova normalnost a ja u njoj ne zelim sudjelovati imam osjecaj da ce me se silom terati
cini mi se da se o ovo pitanje nemoze trazit neka pomoc pa samo pitam jer ima jos ljudi koji smatraju da im se sprema progon

Ma 'ajde, pesho, samo si loše raspoložen.
Ko može i zašto ovde da te progoni?
Piši i kuliraj, ne analiziraj previše.
Jutro će promeniti sve ; )
moderatori mi redovito uklanjaju teme
a u svakodnevni zivot me se gleda ispod oka cim iskazem suprotni stav i pojavu od onoga sto se propagira na televiziju

To je znak da si napokon poceo da mislis svojom glavom....mozda pogresno, ali se ne uklapas u mediokritetske trendove....
To smeta samo dok ne naviknes....

Zamisli da si dete u takvoj sredini, a deca su krvolocna prema razlicitostima....medjutim, deca lakse i brze prihvate razlicitost koja prodje njihov test ljudskosti....kada to prodjes u u mladom dobu, naucis kako da prihvatis taj odnos i kako da se branis....

mislim da mi se sprema progon
nesta sam gledao i shvatio da je to termin na koji referiram
naime s obzirom da se sprovodi takozvana nova normalnost a ja u njoj ne zelim sudjelovati imam osjecaj da ce me se silom terati
cini mi se da se o ovo pitanje nemoze trazit neka pomoc pa samo pitam jer ima jos ljudi koji smatraju da im se sprema progon
Da.
Razmišljam o resursima.

Back