Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 73.039
Vaspitanje sveta je asertivno , znaci moc moc i samo moc....udari kajlu gde mozes...
Izmedju upravnika koji ce da obecava pare i onog koji ce da radi svoj posao , ljudi biraju onog koji ce da obecava pare....
Na kraju sigurno ce neko ostati zakinut za pare....ili ce ih cekati nekoliko meseci...
SVI tako biraju....osim mene, ali bas gledam , sve kao racionalni , neki su i uplaseni stalno , ali svi biraju dzekove na recima....
Moja reakcija je suprotna, ako su ljigava vremena , trazim one koji ozbiljnije shvataju odnose...ne one koji se hvale da lakse prolaze situaciju...
Svuda su prevare...
Juce mi stigne mail od MIT kao njihovo online free obrazovanje...
Salju svima , da ne mislite da je nesto posebno..
I vidim jedan kurs, pise free, pa ovo pa ono pa to treba pa ono treba...ajd..
I na kraju cena kursa 150$....
Pa dobro sta je onda besplatno....?
Ranije je bilo mnogo manje kurseva, ali su bili stvarno free...
Ispalo je da je kurs deo nekog ubrzanog programa da dobijes diplomu MIT online ako imas tatu i mamu da placaju troskove zivota...i malo za diplomu..
Glupo je uopste iznositi ovakve primere, jednostavno se kaze Sodoma i Gomora..
Medjutim, ja ne vidim u Srbiji ljude iako naletim na 5 teskih vernika, koji shvataju da se aktivnosti moraju menjati inace tones....
Izmedju upravnika koji ce da obecava pare i onog koji ce da radi svoj posao , ljudi biraju onog koji ce da obecava pare....
Na kraju sigurno ce neko ostati zakinut za pare....ili ce ih cekati nekoliko meseci...
SVI tako biraju....osim mene, ali bas gledam , sve kao racionalni , neki su i uplaseni stalno , ali svi biraju dzekove na recima....
Moja reakcija je suprotna, ako su ljigava vremena , trazim one koji ozbiljnije shvataju odnose...ne one koji se hvale da lakse prolaze situaciju...
Svuda su prevare...
Juce mi stigne mail od MIT kao njihovo online free obrazovanje...
Salju svima , da ne mislite da je nesto posebno..
I vidim jedan kurs, pise free, pa ovo pa ono pa to treba pa ono treba...ajd..
I na kraju cena kursa 150$....
Pa dobro sta je onda besplatno....?
Ranije je bilo mnogo manje kurseva, ali su bili stvarno free...
Ispalo je da je kurs deo nekog ubrzanog programa da dobijes diplomu MIT online ako imas tatu i mamu da placaju troskove zivota...i malo za diplomu..
Glupo je uopste iznositi ovakve primere, jednostavno se kaze Sodoma i Gomora..
Medjutim, ja ne vidim u Srbiji ljude iako naletim na 5 teskih vernika, koji shvataju da se aktivnosti moraju menjati inace tones....