Prognoza za Spaniju

Ono realno, prvo poluvreme ocajno. Vidic stvarno maestralan, sredina i napad (ako ga je i bilo) ocajni. Ulaskom Zigica, Kezman je ostao rasterecen, tj manje su an njega obracali paznje. Jer videlo se da covek sam bez pomoci ne moze da da gol. Zigic je odigrao veoma dobro, spustao glavom lopte za kezmana, a kod gola je skinuo loptu Kasiljasu. Stankovic je opet los, al izgleda da ne moze sve da funkcionise kako treba. Ipak 1:1 je dobar rezultat, idemo napred, glavu gore i Nemacka je blizu!

Ма људи шта вам је? Нисам бабе гледао синоћ, одгледао сам данас снимак...били смо очајни. Илић, Кежман и Станковић су такве везаре...да је то страшно. Ма и овај Петковић је жешћи папан. Па и мени...(а у фудбалу гледам само Бразил на СП и Звезду у Европи)...је било јасно да Гавранчић не може да игра по десној страни (може, али само у одбрани...погледајте њихове бекове спољне...више су били испред Јеврића, него на својој половини)

А то је само просечна Шпанија...која никад ништа није урадила. Са каквим смо респектом играли према њима...као да су Бразилци. Ма катастрофа. Играмо ко пи*ке. Више бих волео да смо изгубили, али да смо, за промену, играли фудбал.

Ово је чиста срећа.

Thierry:
je**li smo kevu spancima bili smo mnogo bolji da oni nisu kupili utakmicu dobili bi ih 200%
covece ljudi su bili 3 puta bolji u prvom poluvremenu,sreca pa nas nisu napunili,pogodio ovaj seljak i stativu...ma ubili su nas u prvom...
posle smo kao i malo oziveli,pravili neke sanse,ali realno bili su bolji,veci deo tekme,mada mogli smo da pobedimo,kad je Zigic prejako ubacio Kezmanu,on uklizao i promasio
ili Krstajic iz kornera(valjda) glavom tik pored stative...

Ја сам на крају првог полувремена помислио да су наши продали утакмицу, али да то нико није рекао Видићу! :-D :-D :-D

Samo se nadam da se u tom trenutku neces zapitati: Boze, gdje ostavih zube....?

Hoces nesto da ti kazem... iskreno... volio bih da osvoje i Evropu i Svijet!!! Ipak je to nas, SRPSKI klub! Ali ni vi ni mi to necemo ubrzo... nadam se da si tip sa nogama na zemlji kao i ja! Neke stvari se moraju mijenjati... OFK i BORAC... Alooo!

Macro_ek:
Samo se nadam da se u tom trenutku neces zapitati: Boze, gdje ostavih zube....?

Hoces nesto da ti kazem... iskreno... volio bih da osvoje i Evropu i Svijet!!! Ipak je to nas, SRPSKI klub! Ali ni vi ni mi to necemo ubrzo... nadam se da si tip sa nogama na zemlji kao i ja! Neke stvari se moraju mijenjati... OFK i BORAC... Alooo!

Ма нек буде и тад...и биће добро.

Ебг...много лопина. Звезда је избацила своје (надам се да је почишћено све...али нисам баш тако сигуран у то). Није зато што сам Делија...али ови ваши су невиђене лопине. Што их пре отерате...боље ће вам бити. А и Звезди, због конкуренције.

Vidim da neki pljuju po Kezmanu,a on je mozda i najzasluzniji za nase pobede,ili remije.
Odigrati nereseno sa Spanijom(i to jos povesti),fudbalskim gigantom,nije mala stvar,sto jos jednom potvrdjuje kvalitet sadasnje repke.Samo da na SP igraju kao dosad,prognoziram im lepu buducnost,daleko ce dogurati...

Back