tab503 Daj link Administrator Poruka 129.229 25.10.2014. u 20:48 - Проглашење резултата гласања на тему Столица #101 zasto sujetan? ti bas imas problem samnom
Kerkyra Legenda Poruka 62.181 25.10.2014. u 20:50 - Проглашење резултата гласања на тему Столица #102 Pa da znas da imam. Sujetan si.
dobra predskazanja Buduća legenda Banovan Poruka 48.596 25.10.2014. u 20:51 - Проглашење резултата гласања на тему Столица #103 najjace je sto blajbi nije glasao ni z aninu, ni za taba.
tab503 Daj link Administrator Poruka 129.229 25.10.2014. u 20:52 - Проглашење резултата гласања на тему Столица #104 aj neka ti bude..pobedila si - - - - - - - - - - dobra predskazanja: najjace je sto blajbi nije glasao ni z aninu, ni za taba. Kliknite za proširenje... zato je uvek medju zadnjima osveta je jelo koje se jede hladno
aj neka ti bude..pobedila si - - - - - - - - - - dobra predskazanja: najjace je sto blajbi nije glasao ni z aninu, ni za taba. Kliknite za proširenje... zato je uvek medju zadnjima osveta je jelo koje se jede hladno
Kerkyra Legenda Poruka 62.181 25.10.2014. u 20:54 - Проглашење резултата гласања на тему Столица #105 Blajbi je "car" zadnjeg mesta, a Tab ce da postane "car" predzadnjeg. OK, prekidam(o) bar ja, ovu diskusiju.
Blajbi je "car" zadnjeg mesta, a Tab ce da postane "car" predzadnjeg. OK, prekidam(o) bar ja, ovu diskusiju.
dobra predskazanja Buduća legenda Banovan Poruka 48.596 25.10.2014. u 20:54 - Проглашење резултата гласања на тему Столица #106 tab503: aj neka ti bude..pobedila si - - - - - - - - - - zato je uvek medju zadnjima osveta je jelo koje se jede hladno Kliknite za proširenje... ispade covek najgori. kao da glasa samo za vas obojene.
tab503: aj neka ti bude..pobedila si - - - - - - - - - - zato je uvek medju zadnjima osveta je jelo koje se jede hladno Kliknite za proširenje... ispade covek najgori. kao da glasa samo za vas obojene.
tab503 Daj link Administrator Poruka 129.229 25.10.2014. u 20:56 - Проглашење резултата гласања на тему Столица #107 Kerkyra: Blajbi je "car" zadnjeg mesta, a Tab ce da postane "car" predzadnjeg. OK, prekidam(o) bar ja, ovu diskusiju. Kliknite za proširenje... a gde ti vidis diskusiju..vidis da se zezamo..sto i jeste jedna od poenti dolaska na forum a pa bio sam ja i zadni i predzadnji i nadzadnji..nebitno je koji si..bitno je da se zabavljamo
Kerkyra: Blajbi je "car" zadnjeg mesta, a Tab ce da postane "car" predzadnjeg. OK, prekidam(o) bar ja, ovu diskusiju. Kliknite za proširenje... a gde ti vidis diskusiju..vidis da se zezamo..sto i jeste jedna od poenti dolaska na forum a pa bio sam ja i zadni i predzadnji i nadzadnji..nebitno je koji si..bitno je da se zabavljamo
Kerkyra Legenda Poruka 62.181 25.10.2014. u 20:57 - Проглашење резултата гласања на тему Столица #108 tab503: a gde ti vidis diskusiju..vidis da se zezamo..sto i jeste jedna od poenti dolaska na forum Kliknite za proširenje... Da, pa posle ces ti prvi da kazes da sam dosla da spamujem, kao za onu temu o fotosopu. Drugo, da li iova tema (kao i ta) treba da izadje u vrh najpopuarnihjih?
tab503: a gde ti vidis diskusiju..vidis da se zezamo..sto i jeste jedna od poenti dolaska na forum Kliknite za proširenje... Da, pa posle ces ti prvi da kazes da sam dosla da spamujem, kao za onu temu o fotosopu. Drugo, da li iova tema (kao i ta) treba da izadje u vrh najpopuarnihjih?
tab503 Daj link Administrator Poruka 129.229 25.10.2014. u 20:58 - Проглашење резултата гласања на тему Столица #109 Kerkyra: Drugo, da li iova tema (kao i ta) treba da izadje u vrh najpopuarnihjih? Kliknite za proširenje... nije lose da izbije..da malo popularizujemo forum fotografija da vide da i ovde moze da se zakuva
Kerkyra: Drugo, da li iova tema (kao i ta) treba da izadje u vrh najpopuarnihjih? Kliknite za proširenje... nije lose da izbije..da malo popularizujemo forum fotografija da vide da i ovde moze da se zakuva
Kerkyra Legenda Poruka 62.181 25.10.2014. u 21:01 - Проглашење резултата гласања на тему Столица #110 tab503: nije lose da izbije..da malo popularizujemo forum fotografija da vide da i ovde moze da se zakuva Kliknite za proširenje... Cak i ovde.... Pa videlo se vec jednom, ali nemoj i ne bih da ja budem kriva i za drugi put. Sala, naravno, pozdrav, rekla sam sta sam imala. Poslednja izmena: 25.10.2014.
tab503: nije lose da izbije..da malo popularizujemo forum fotografija da vide da i ovde moze da se zakuva Kliknite za proširenje... Cak i ovde.... Pa videlo se vec jednom, ali nemoj i ne bih da ja budem kriva i za drugi put. Sala, naravno, pozdrav, rekla sam sta sam imala.