Проглашење резултата гласања на тему Столица

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.010
Гласање је завршено а резултати су следећи

Прво место
83 поена
фотографија 4

Moghrion

Друго место
73 поена
фотографија 1

Nina

Треће место
64 поена
фотографија 3

lanavi

Четврто место
63 поена
фотографија 10
dobra predskazanja

Пето место
40 поена
фотографија 2
Ambasador

Шесто место
36 поена
фотографија 6
Poli46

Седмо место
29 поена
фотографија 7
Tol

Осмо место
25 поена
фотографије
8 - Karpoš11
и
9 - tab503

Девето место
22 поена
фотографија 5
SibirskiTigar

Десето место
10 поена
фотографија 11
BLAJBI

Хвала и честитам.

тема гласања

Poslednja izmena:
cestitke:super:
ja sam jedva cekala kraj takmicenja da pitam gde su snimane fotke koje su postavili lanavi,ambasador i tab?
ako nije tajna:rumenko:

moja fotografija je iz Ontarija, Kanada

I ja idem casno,i osvajam ono sto jedan obican clan foruma moze da osvoji..To je plafon.

Mozda nebi bilo lose da se organizuju dva paralelna takmicenja..jedno za moderatore

a jedno za boraniju.Tema ista.Bilo bi mozda zanimljivo..:D

Mozda bi bilo dobro da se moderatori sa svojim fotosima, ukoliko se sumnja u neke "nedozvoljene sile", uopste i ne takmice jedno izvesno vreme, ili mozda tek jedan (ko prvi posalje njemu i sansa), da bi se kod potencijalne vecine sprao gorak ukus nemoci dosezanja pobednickog mesta (od koga i nema neke velike koristi...ili ima?! meni nista nije leglo na ziro racun!) :D.

moja fotografija je iz Ontarija, Kanada

Mozda bi bilo dobro da se moderatori sa svojim fotosima, ukoliko se sumnja u neke "nedozvoljene sile", uopste i ne takmice jedno izvesno vreme, ili mozda tek jedan (ko prvi posalje njemu i sansa), da bi se kod potencijalne vecine sprao gorak ukus nemoci dosezanja pobednickog mesta (od koga i nema neke velike koristi...ili ima?! meni nista nije leglo na ziro racun!) :D.

bila sam u kiceneru,mozda je to blizu :)
sjajna ti je fotka:ok:
inace ne kapiram kakve veze ima dal je pobedio mod ili neko od sirotinje:navodnik:: meni su slike uvek super

I ja idem casno,i osvajam ono sto jedan obican clan foruma moze da osvoji..To je plafon.

Mozda nebi bilo lose da se organizuju dva paralelna takmicenja..jedno za moderatore

a jedno za boraniju.Tema ista.Bilo bi mozda zanimljivo..:D

hoces da kazes da glasanje nije posteno i da moderatori dobijaju vise poena?
ili indirektno kazes..moje fotke vrede vise ali ovi namestaju pa ja dobijem manje?

bila sam u kiceneru,mozda je to blizu :)
sjajna ti je fotka:ok:
inace ne kapiram kakve veze ima dal je pobedio mod ili neko od sirotinje:navodnik:: meni su slike uvek super

jako blizu, izmedju connestogo i elore! doduse, ne mogu se setiti broja puta...privatno imanje, drvored sa gornje strane jezerceta i beskrajni drvored u nastavku sa desne strane, horizontalno od puta...ako si blizu, baci pogled...i usnimi kako ti ovo vidis (stolica sigurno vise nema ;)).
hvala na komplimentu! svet je maaaaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

hoces da kazes da glasanje nije posteno i da moderatori dobijaju vise poena?
ili indirektno kazes..moje fotke vrede vise ali ovi namestaju pa ja dobijem manje?

Na tu temu mozemo da zbijamo sale ((i ja se nekada salim na tu temu), ali to je daleko od istine.

Mozda i ima malih namestanja izmedju clanova koji se poznaju, ali mislim da to ne utice na konacni rezultat...

Uglavnom pobedjuju najbolje fotke.

Kvalitet fotki je svakim danom sve bolji.

meni su se fotke 2 i 4 najvise dopale, pa sam im prvo dala po 5 poena, dok nisam skontala da je maximum 10, a ne 15. konkretno svidja mi se ta vrsta eroticnosti na fotki 4 izazov zenske noga na drvenom tronoscu. :mrgreen: i ukupna obrada i utisak koji ostavlja fotka 4. fotka 2 ne pripada administraciji, ali je zanimljiva i lepo slikana. u oba slucaja fotografija je centrirana i glavni motiv je u centru, a to mom oku godi.
fotka 9 dopada mi se ideja i obrada dve slike, prvobitno sam joj dala 3 poena, ali maximum je bio 10, probelm sa fotkom 9 je sto se glavni motiv skoro i ne vidi. fotka je kao celina, to je dobro.
fotki 1 sam dala 1 poena i dvoumila sam se izmedju 1 i 8, ono sto mi se nije svidelo na fotki 1 je pozicija stolica, dakle van centra i fotka je kao isecena, gubi se onaj ukupni utisak. 8 je dosta zamucena, da je bio jos neki poen dala bih fotki 8 na ideju.

samo sto ljude mrzi da prokomentarisu zasto bas odredjena fotka. a mene zanima i zasto neko bas glasa za neku fotku, posto su nam uglovi gledanja razliciti.

drugi problem je sto neki umeju da rade obradu i od babe naprave devojku, dok drugi ne znaju ili nece da rade obradu.

inace moja fotka je bas zanimljiva :)
nije sto je moja nego sam dogadjaj..
slucajno sam svojevremeno u Temisvaru naisao na takmicenje drvoseca i naravno gledao sam :)
i oni su ladno samo sa motornom testerom iz panja napravili onu stolicu..ja sam se odusevio :)
zato sam fotku i napravio kao spoj pravljenja i gotovog proizvoda.. nije toliko takmicarska koliko moja zelja da pokazem nesto zanimljivo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back