gost 345037
Veoma poznat
- Poruka
- 12.543
Slika bi se baš uklopila na moj zid...sviđaju mi se boje...
O.k kad se domognem neke love daćeš mi nešto slično na popust![]()
Nema problema,....rado

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slika bi se baš uklopila na moj zid...sviđaju mi se boje...
O.k kad se domognem neke love daćeš mi nešto slično na popust![]()
Katcha, oprosti, želeo bih da te pitam, ona tvoja slika na takmičenju pod nazivom 'Codfish',
šta u stvari predstavlja ?
pardon izvinjavam se, tačno, ima objašnjenje na prethodnoj strani
nego, po čemu bi trebalo da zaključimo da je ona "riba" bakalar ?
aoo jeste, tačno, baš sam smotan..a šta ću kad ne znam engleski
da sam znao da prevedem naziv slike, odma' bih se setio da je u pitanju riba koja znači 'dobro jutro'
pošto sad znam celu storiju, molim moderatorku da prebaci par mojih poena na 'Bakalara',
pošto bih garant glasao za to![]()
E jbg sad ljudi...ubijate mi želju da drugi put glasam...![]()
El može sunce?
Možete crtati neke sunčane mrtve prirode, sunce kao sunce, morske kičeraje, oblake sa nagoveštajem sunca i tako to![]()
ali pazi, Banzi, ovde ima mesta i za oni koji rade mrtve prirode, i pejsaže, i kako god.
na kraju krajeva - ko nema ideju, nek pošalje bilo koji rad, praksa pokazuje (i na temi "san" i na ovoj temi) da ljudi glasaju nezavisno od toga koliko rad prati temu - to ako bi se neko bojao da ne ostane bez glasova. Uvek svaki rad ima svoju publiku.
Primera radi, na konkurs na temu "Korida" možeš da postaviš reprodukciju Mona Lize i da kažeš da se ona smeška jer posmatra koridu i raduje se što pobeđuje bik
Ukoliko pobednik nema prava čak ni temu samostalno da odebere - onda čemu pobeda
Daj pobedniku bar tu satisfakciju.
A učestvovanje je po meni negde stvar korektnosti, ako smo se već u startu masovno opredelili za to da konkursa bude.