Proglasenje pobednika

hehe... :lol: Malo vas je dovoljno obraćalo pažnju na mene u prošlosti... Da jeste, znalo bi da sam prošao kroz sve faze koje odlikuju sve persone u polufinalu... Bio sam nepopravljivi romantik kao Bunta, blesav kao Bundeva, oštar kao Julian, tih - odmeren - tajanstven kao LoC... Menjao sam se kao Dejvi Bouvi. :lol: Tako da je sam ulazak u polufinale u konkurenciji osoba koje personifikuju različite faze u mom forumskom životu, za mene ogroman uspeh... Hvala mojim glasačicama i glasačima i svima onima koji su me pomenuli bar kao second choice, pre nego što je anketa pokrenuta. ;) Nije loše ni biti peti... 8)

Bunto, čestitam. ;)

etotako:
samo da kažem da je od mene dobio 15. tj. pobednički glas :D
...pokloniću ovoj maloj što je sledila moj svetao, predatorski primer, podrobnije opisan u priručniku "Ne klepeći nanulama dok glasaš za Buntu" :-)

P.S. Mala, ispala ti jedna nanulica. Donosim ti je na kuću uz svež, junfer primerak pripovetke "Istorija jedne nanule" :wink:

Nisam pratila desavanja jedno vreme, ali mi je ova pobeda malo čudna. Buntovnik jedva da je bio kandidat... Mislim, zar nisu u vrhu sve vreme bili nickovi Julian Duranona i bundeva!?! :shock:
Kakav preokret...

Čestitam pobedniku, ko god da je.

Gazda, pa postovala sam Divljin komentar sa početka 2. strane kako ne moram ni ja baš sve da gi znam 8)
rekla da čestitam Palomi (možda je bilo uvredljivo ono posle: Bez Razloga)

Xiiicici :lol: Paloma Bez Razloga :wink:

pa sad se stidim al ne radi emotikon
mora da mi se zadrkala makina opet :roll:
Svaki put moram, svakog dana kad dođem na poso, da osvežim stranu, jer kad se logujem ovde, prikaže mi stanje od moje jučerašnje posete (a u međuvremenu sam se konektovala i od kuće, oko ponoći - ništa ne zarezuje :shock: )
Sorry
Pussa
SLP_image02.gif

nemam ništa protiv da james dean bude pobednik, ali bilo je mućke:p
dakle, glasalo se svim mogućim i nemogućim klonovima...
ako,tako nam je običajno:p

super!
a stvarno, šta dobija super dasa?
moramo nešto da mu pazarimo!
dogovor pada sutra!!! u greenetu

nishta, jedino mi preostaje da se samoproklamujem ...dakle, ja, bundeva, car i bog, proglasavam se najpozeljnijim forumashem...od ovog trenutka cete samo mene da zelite i drugih objekata pozude ne mozete imati...ko zna neki razlog da ja, bundeva, ne budem najpozeljniji, neka to kaze oma ili vecno nek' cuti...gotovo! .. e, tako...vi cete tu meni nesto da birate...ma, hajte, molim vas! ...a sad mozete da pocnete, lagano, sa izrazima obozavanja..

b u n - d e v a ................................ je najpoželjniji :?

b u n - k a m i l a ............................... je najpoželjnija ( dvogrba ) :roll:

b u n - t o v n i k ............................... je najpoželjniji :) :D

Al' se vi svi ovde i tamo (na zaključanoj anketi, a ima još 9 dana do kraja glasanja, bar po prvoj strani teme) lepo izezali, a ja? :( ...Nit' sam glasala, nit' imam sad vremena da isčitam sve, pa to je nepravda! :( Kasno zainteresovana na Forum stiže...!

Back