Proglašenje pobednika - "VIZANTIJSKO PLAVO"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Monarh na tronu, bravo, cestitam - nisi zabadava umazao ruke
smilie_stern_108.gif

Radujem se isto na mom osvojenom cetvrtom placu - zahvaljujem na poenima i komentarima, pored svega majstorovom komentaru - guru ovog pdf-a;), koji me je krunisao :lol: ( nisama uradila na brzinu jer dok pijem caj uvek sam u "ooommmm fazi" i imam vremena... ali dobro si primetio - slici fali dusa ... bila sam baaas ravnodusna i nemotivirana i eto to je to sto si primetio - bravo!) :)

Cestitke svima :)

Poslednja izmena:
Paucina, a na njoj kapljice kise ;)

Sto se glasanja tice, delim vase misljenje da bi trebali svi uvek da glasamo sem ako imamo neki objektivno jak razlog koji nas sprecava da damo glasove.Ali, desi se, i to ne retko, da neko omasi i fotku za takmicenje posalje pogresnom modu, onom koji nije organizator...(jedan realno moguc razlog da mod. ne glasa)
Ovom prilikom vas podsecam da fotke za novo takmicenje saljete meni. :D
A kako je nova takmicarska tema http://forum.krstarica.com/showthread.php/646846-Takmi%C4%8Denje-na-temu-OBLICI-I-FORME vec otvorena, ova se po pravilima zatvara.

A sto ti dete nisi glasao?

Ni gospodin Tab?

da gospodin odgovori posto je prozvan :)
nisam glasao jer imam problem sa nijansom.. fotku sam poslao da bih ispostovao postavljaca teme i zato je bila slika iz manastira jer tad nisam mogao da omanem :)
sustina je da je po nekom mom misljenju vise od pola fotki bilo u promasenim nijansama i jednostavno sam se distancirao od glasanja, inace, gospodin tab redovno ucestvuje u glasanju :)

hvala na paznji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back