Проглашење победника ванредног такмичења на тему Алтернативно превозно средство

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.010
Гласање је завршено и резултати су следећи

Прво место
78 поена
фотографија 9

Moghrion

Друго место
44 поена
фотографија 10

tab503

Треће место
34 поена
фотографија 11

Karpoš11

Четврто место
22 поена
фотографија 7
vučji čopor

Пето место
19 поена
фотографија 6
Modesti B.

Шесто место
17 поена
фотографија 5
smokva

Седмо место
16 поена
фотографија 8
pvcpromont

Осмо место
9 поена
фотографија 3
nina

Девето место
7 поена
фотографија 4
jabajagi

Десето место
5 поена
фотографија 2
Вед

Једанаесто место
1 поен
фотографија 1
Poli46

Хвала и честитам.

Тема гласања је овде

Благодарим...
Фотографија је тек љуска момента... Требало је видети тог момка и кас тог коња уживо... то је био прави доживљај...
Често сам гледао и коње и људе, али ретко кад се види таква... синхронизација...

Cestitam! :klap:

Poli46, meni ne smeta, nekako je to kod fotografije potpuno razlicito nego u slikarstvu. Fotografija pobjednicka se desava, sva je u pokretu, kao da nam ostavlja da zamislimo kad ce konj i konjanik doci u centar i proci pred nasim ocima. Kad bi je slikali morali bi da pomjerimo centar malo desno. Ja i u slikarstvu volim da mi je ispred modela prazno, vise praznine...

Tab503, boje su divne. Obradjeno je u fotoshopu?
Ja sam trecoj dala najvise bodova, ja mislim...
bas su sve lijepe, posebno prvoplasirane! Ponovo cestitke svima! Posebno pobjedniku! :D

Dobro,ali ako bi pokrio jednu stranu slike ,leva strana je puna.a desna strana prazna..na toj strani se nista ne desava.To govorim sa aspekta slikarstva,sto svakako vi bolje znate za fotografiju.Ovim ne umanjujem vrednost pobednickih radova.

ja sam glasala za ove 3 pobednicke i isto mi je zasmetala ta praznina i gubitak simetrije na fotkama. fotka s akonjem je sjajna, alisu jahac i konj trebali da budu blize sredini, zato sam bajsu dala najvise poena, ista primedbam, ali mi se dopala obrada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back